14.09.2015

Tabăra Naţională Antidrog “Împreună”

În perioada 25-30 august 2015, în staţiunea Eforie Sud, judeţul Constanţa, a avut loc a 12-a ediţie a Concursului Naţional Antidrog “Împreună”. În cadrul evenimentului au fost reunite 33 de echipaje judeţene, aflate în competiţie pentru câştigarea primiilor pentru cele mai bune proiecte antidrog realizate de elevi, coordonaţi de profesori. 


Proiectul care a reprezentat Bacăul în acest concurs naţional s-a intitulat „Informaţia înseamnă putere, drogurile NU”, a fost sprijinit de Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Bacău, prin specialistul Marta Butnaru. Materialele de promovare în cadrul proiectului au fost asigurate de Grafit Invest Bacău (afişe, badge-uri); fără aceste materiale de promovare, activităţile desfăşurate nu ar fi atras la fel de mult atenţia participanţilor. Participanţii au îndeplinit cu succes probele concursului şi astfel, s-au clasat pe locul al III-lea, aducând pentru a 11-a oară Bacăul pe podium în cadrul acestui concurs.  
Organizatorii au conceput o agendă nu foarte încărcată, programul cuprinzând zilnic patru ateliere tematice din 12 domenii diferite (în prima parte a zilei), fiind urmat de activităţi recreative pe plajă. În zilele de miercuri, joi şi vineri, echipajele judeţene au avut de îndeplinit obiectivele concursului, care în ordine cronologică au fost următoarele: prezentarea proiectelor realizate de reprezentanţii fiecărui judeţ în parte, realizarea unui afiş al taberei, îndeplinirea sarcinilor din cadrul vânătorii de comori şi nu în ultimul rând realizarea traseului aplicativ. 

În cadrul acestor activităţi, participanţii au avut ocazia să demonstreze abilitatea de lucru în echipă alături de profesorul coordonator, scopul fiind acumularea de puncte pentru clasamentul final. Echipajul din Bacău, coordonat de doamna profesor Adriana Ciorcilă, coordonator al Consiliului Judeţean al Elevilor Bacău, a fost alcătuit din: Andrada Ioniţă de la Colegiul Naţional de Artă “George Apostu” Bacău, Elmira Botezatu şi Diana Ciolac de la Colegiul “Costache Negri” Tg. Ocna şi Andrei Gabriel Stupu de la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri” Bacău. 

la sediul Grafit Invest alaturi de Otilia Lupu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin