11.12.2014

"Uite, vine Moș Crăciun!" cu Mirela și Gașca Zurli

Mirela Retegan şi GAŞCA ZURLI vă propune pentru perioada Sărbătorilor de iarnă spectacolul “Uite, vine Moș Crăciun”! Este cel mai vesel, emoționant și colorat spectacol de Crăciun dedicat întregii familii. Tura Vura, cea mai caraghioasă vrăjitoare din lume, ar vrea să oprească sărbătoarea Crăciunului şi sosirea Moşului. Dar, Gaşca Zurli, împreună cu Zâna Bună au pregătit trucuri speciale pentru ea.


 Copiii vor ajuta Gaşca iar Tura Vura va suferi cea mai mare înfrângere din viaţa ei. Împotriva dorinţei vrăjitoarei Gaşca reuşeşte să împodobească un brad de Crăciun şi să aştepte cel mai iubit personaj al tuturor timpurilor. Surpriza spectacolului este Moș Crăciun. El își face apariţia spre bucuria copiilor din
sală. Fetița Zurli are multe întrebări pentru Moșul, întrebări pe care cu siguranță cei mici le-au adresat măcar o dată părinților lor: cum reuşeşte să ajungă într-o singură noapte peste tot, cine îi aduce lui cadouri, dacă nu îl doare barba şi cine îi pregăteşte lui masa de Crăciun. Moșul răspunde răbdător la toate întrebările și le face surprize minunate prietenilor din Gașcă și copiilor din sală.

Nicu Bujor, reprezentant regional ZURLI, este cel care a adus Gasca Zurli in Bacau, din dragoste pentru fetita lui si din dorinta ca si copiii din Bacau sa beneficieze de minunatul proiect educativ si distractiv ZURL

Spectacolul este interactiv. Copiii și părinții din sală sunt în permanență antrenați în cântece și jocuri. Cântecele zurli și colindele tradiționale, din folclorul românesc și din folclorul copiilor, au fost reorchestrate și interpretate în cea mai veselă manieră de Cornel Sorian – compozitorul şi producătorul muzical al cântecelor Găştii Zurli.

Costumele sunt frumoase, colorate, de sărbătoare, iar întreg spectacolul este învăluit în magie. Gașca Zurli este cea mai veselă trupă pentru copii, care funcționează cu succes de aproape 5 ani. E cunoscută în țară și în București, unde joacă spectacole cu sala închisă. Mirela Retegan – inventatorul Găștii – a reușit să cântărească bine și să măsoare cu precizie fiecare ingredient – interactivitate, muzică, dans, educație, curiozități, umor și atenție pentru copii, fără a face vreun rabat de la calitatea spectacolelor pregătite.

Gașca Zurli revine în Bacău cu acest spectacol de iarnă cu totul și cu totul deosebit! Pregătiți-vă pentru distracție, cântece și veselie! Invitat de onoare, chiar Moș Crăciun! Atenție la Tura Vura care va încerca să ne pună bețe în roate și de data asta! De această dată se vând bilete cu loc, vă recomandăm să le achiziționați din timp ! Biletele se pot achizitiona de la Casa de Cultura si de la Centrul de dezvoltare personala LIDER ACADEMY.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin