13.12.2014

Colectia Dualism by Ramelle 2014


Atelierul de creatie vestimentara Ramelle a ales Bacaul pentru a dezvalui noua colectie intitulata Dualism. Prezentarea a avut loc la o cafena din oraș.  Designerul vestimentar, Ramona Vartolomei a realizat o  incursiune in tainele  DUALISMULUI, o colectie inspirata din yin si yang, unde s-au regăsit lumina și întunericul, masculinul și femininul, o lume a contrastelor transpusă în creații vestimentare unicat.


Ideea i-a venit designerului in urma unor lungi cautari ale sinelui si a analizarii oamenilor, psihoterapia fiind o alta pasiune de-a ei, care se imbina perfect cu lumea artei.


“Aceasta colectie vestimentara se adreseaza exclusiv femeilor si are ca mesaj autocunoasterea. In yin si yang este evidentiat faptul ca fiecare persoana are o parte feminina si masculina, o parte negativa si
pozitiva, daca descoperim aceasta balanta energetica, putem trai in armonie deplina cu cele doua parti. Mi-am dorit sa evidentiez acestea prin intermediul hainelor si a celor doua non-culori alb si negru reprezentand lumina si intuneric, cunoscut si necunoscut, dar in nici un caz nu sustin ca viata se rezuma doar la acestea, viata este incredibil de frumoasa si colorata J” a declarat designerul.


Desi sunt doua nonculori "banale", aceasta colectie ne arata cum sa adaptezi, o tinuta office, de seara sau de cocktail creand un outfit diferit. Colectia incorporeaza tinute pictate manual, croituri in linii minimaliste cat si indraznete, complexe, decupaje dramatice, texturi precum voalul de matase, pene naturale, stofa, pielea, dantela. Este accesibila oricarui tip de femeie, deoarece tinutele din aceasta colectie au abordari diferite, ele contin insertii incepand cu anii ’20, pana-n moda din zilele noastre.

-make-up-ul de Andra Dragastan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin