31.10.2012

Top Level Hosting

Diferențele de preț la gazduire web nu mai sunt așa de mari de la o firmă la alta, pentru un hosting decent, diferența e la suport, calitatea serviciilor, stabilitate, fiabilitate, etc.

Dacă sunteți în căutarea unui  hosting bun, nu vă uitați doar la preț, cereți recomandări de la cei cu experiență, vedeți ce spun clienții firmei unde vreți să vă găzduiți site-urile. Puteți oricând să faceți upgrade dacă va fi cazul, dar nu are rost sa cumparati mai mult decat va trebuie.

Top Level Hosting e o variantă ce merită luată în considerare. Pe lângă faptul că răspund rapid la tichete,
asigură backup offsite și au echipamente profesionale pentru hosting (rack-uri HP, servere dedicate HP, switch-uri CISCO), ei oferă și lățime de bandă mare, de minim 250 mbps pentru serverele shared și VPS pe diskuri SSD, pentru clienții cu site-uri consumatoare de resurse.


Printre site-urile gazduite se numara:

-turistinfo.ro (cel mai mare portal de turism din Romania ~60.000 de unici zilnic)
- Medicover Hospital (medicover.ro)
- oscars.ro
- crocodilo.ro (site de reduceri)
- medicaltours.ro

Parteneriatul cu  RoTLD pentru inregistrarea domeniilor, este inca o garantie a serviciilor prestate.

 Preturile sunt de 32 EUR fara TVA daca se cumpara si gazduire sau 38 EUR fara TVA daca se achizitioneaza doar domeniul.

Securitatea este cheia succesului:

Sistem de backup profesional, R1SOFT, unde se pastreaza backup pentru ultimele 10 zile OFFSITE.  Servere dedicate HP. Sunt profesionale, fiabile, performante. Nu se folosesc desktop-uri pe post de servere sau servere "hand made". Site-urile se incarca foarte bine, nu sunt probleme de latenta, etc. Latimea de banda pentru serverele shared este de minim 250 mbps. Ca si optiune, clientii pot opta pentru IP Dedicat sau Server SSD (site-ul se afla pe un server cu diskuri SSD).

mai multe pe :www.tlh.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin