25.10.2012

Restaurantul Arkadia, cu maestrul Teodor Stoleru

Celebra vorba care spune ca "Dragostea trece prin stomac", o foloseste cu bucurie si celebrul maestru al artei culinare Teodor Stoleru. Cu un C.V. impresionant in ale gatitului, si cu o experiante de peste 40 de ani, maestrul pregateste printre cele mai sofisticate meniuri la Restaurantul Arkadia, proaspat redeschis si reamenajat, in Arena Mall.


Cu o panorama deosebita, restaurantul Arkadia a pregatit pentru bacauani, un meniu bogat si rafinat. Desi brandul personal al domnului Stoleru si locatia din Mall, te pot duce cu gandul la preturi piperate, situatia nu sta deloc asa. Preturile sunt chiar decente si portiile duble la gramaj. Restaurantul poate fi si o buna locatie pentru nunta sau alta petrecere speciala. De exemplu, revelionul e in pregatire.

"Am creat peste 1200 de retete şi salvat de la uitare şi de nepasarea contemporanilor mai mult de 450 de reţete tradiţionale ale bucătăriei româneşti şi bucătăriei internaţionale. Fiecare dintre acestea a fost creata cândva demult spre deplina bucurie a gurmanzilor de pretutindeni.
Cred ca statul la masa trebuie sa fie prilej de încântare şi relaxare alături de cei dragi nouă.

A mânca nu este o corvoada, nu este doar o necesitate fiziologică. A mânca este prilej de socializare, de cunoastere, de prietenie şi de destindere.

Gătita cu dragoste, cu daruire, cu respect, mâncarea devine un ingredient secret care face posibil un fericit ritual şi, astfel, servirea mesei se transformă în cel mai important Eveniment al zilei…
Sunt atent şi foarte exigent la tot ceea ce priveste Arta Culinară: de la înzestrarea unei bucătării cu toată aparatura necesara si pâna la formarea viitoarelor generaţii de bucatari", declara Teodor Stoleru

Daca doriti sa vizionati Galeria Foto si  C.V-ul maestrului Teodor Stoleru, deorece, pe mine m-a impresionat, dati click pe continuare.



Galerie Foto



PREGATIRE PROFESIONALA: 1971- CALIFICAT IN MESERIA DE BUCATAR
1975-OBTINUT TITLUL DE BUCATAR SPECIALIST
1982-CURS DE PERFECTIONARE BUCATAR SPECIALIST
1985-TITLU DE MAESTRU IN ARTA CULINARA
1988-CURS DE PERFECTIONARE MAESTRU IN ARTA CULINARA BUCURESTI
1988-ABSOLVENT AL LICEULUI ECONOMIC DE DREPT ADMINISTRATIV
2000-ATESTAT DE MAESTRU IN ARTA CULINARA
2001-BREVET IN TURISM SI ATESTAT DE MANAGER HOTEL SI RESTAURANT
2001-CERTIFICAT DE COMPETENTA LINGVISTICA IN TURISM SI RESTAURANT
2001-CERTIFICAT MANAGEMENT, FORMARE MANAGERIALA IN SPECIALITATEA HOTEL SI RESTAURANT
2006-BREVET DE MANAGEMENT
2008-LICENTIAT AL FACULTATII DE MANAGEMENT A UNIVERSITATII ’’GEORGE BACOVIA’’BACAU
2008 – LICENTIAT AL FACULTATII DE MANAGEMENT DIN CADRUL UNIVERSITATII GEORGE BACOVIA BACAU
2010 – MASTERAND IN MANAGEMENT-MARKETING

SPECIALIZARI IN STRAINATATE : 1975-CURS DE SPECIALITATE 6 LUNI IN  GERMANA
1986-SCHIMB DE EXPERIENTA BRATISLAVA SI MEMBRU IN JURIUL CONCURSULUI NATIONAL DE GASTRONOMIE

CONCURSURI NATIONALE : 1977- LOCUL I FAZA LOCALA ’’CEL MAI BUN BUCATAR’’
1977-LOCUL I FAZA JUDETEANA ’’CEL MAI BUN BUCATAR’’
1978-LOCUL I FAZA LOCALA ’’CEL MAI BUN BUCATAR’’
1978-LOCUL I FAZA JUDETEANA ’’CEL MAI BUN BUCATAR’’
1978-LOCUL I FAZA INTERJUDETEANA ’’CEL MAI BUN BUCATAR’’
1979-LOCUL I FAZA LOCALA ’’CEL MAI BUN BUCATAR’’
1979-LOCUL I FAZA JUDETEANA ’’CEL MAI BUN BUCATAR’’
1979-LOCUL I FAZA LOCALA ’’ANUL INTERNATIONAL AL COPILULUI
1979-LOCUL I FAZA INTERJUDETEANA ’’ANUL INTERNATIONAL AL COPILULUI’’
1979-LOCUL I ’’CEL MAI FRUMOS PRODUS’’ LA ANUL INTERNATIONAL AL COPILULUI’’
1980-LOCUL I FAZA LOCALA ’’CEL MAI BUN BUCATAR’’
1980-LOCUL I FAZA JUDETEANA ’’CEL MAI BUN BUCATAR’’
1980-LOCUL II FAZA INTERJUDETEANA SUCEAVA
1981-LOCUL I CONTRIBUTIE DEOSEBITA LA GALA EXPOZITIILOR CULINARE BACAU
1982-LOCUL I FAZA LOCALA ’’CEL MAI BUN BUCATAR’’
1982-LOCUL I FAZA JUDETEANA ’’CEL MAI BUN BUCATAR’’
1982-LOCUL I FAZA INTERJUDETEANA ’’CEL MAI BUN     BUCATAR’’
1982-LOCUL II FAZA NATIONALA ’’CEL MAI BUN BUCATAR’’
1983-LOCUL I FRUNTAS IN INTRECEREA SOCIALISTA
1983-LOCUL I FAZA LOCALA ’’CEL MAI BUN BUCATAR’’
1983-LOCUL I FAZA JUDETEANA ’’CEL MAI BUN BUCATAR’’
1983-LOCUL I FAZA INTERJUDETEANA ’’CEL MAI BUN BUCATAR
1983-LOCUL III FAZA NATIONALA CONCURSUL PROFESIONAL
1986-LOCUL I FRUNTAS IN INTRECEREA SOCIALISTA
1988-PLATOU DE PORTELAN OFERIT DE GASTRO PROGRAM BRASOV
2001-LOCUL II PREPARATE TRADITIONALE DE PASTE LA MOLDOVENI SI OUL DE ARGINT LA IASI
2001-DIPLOMA ASOCIATIEI BUCATARILOR SI COFETERILOR 30 DE ANI DE LA INFIINTARE
2002-DIPLOMA DE EXCELENTA OFERITA DE CAMERA DE COMERT,INDUSTRIE SI AGRICULTURA LA TOPUL FIRMELOR BACAU
2003-DIPLOMA DE EXCELENTA OFERITA DE CAMERA DE COMERT, INDUSTRIE SI AGRICULTURA BACAU


CONCURSURI INTERNATIONALE :
1986-CONCURSUL INTERNATIONAL ’’GASTRO PRAG’’      PRAGA,CEHOSLOVACIA
  • 3 MEDALII DE ARGINT LA INDIVIDUAL
  • DIPLOMA DE ONOARE A JURIULUI PENTRU BUNA CURATENIE SI ORGANIZAREA LOCULUI DE MUNCA
  • CUPA GASTRONOMICA A COMPETITIEI
  • MEDALIA DE AUR CU ECHIPA PENTRU MENIUL TRADITIONAL ROMANESC
1990-CONCURSUL INTERNATIONAL DIN CANADA PRINCE                EDWARDS ISLAND
  • MEDALIE DE BRONZ LA INDIVIDUAL SI PLATOUL DE PORTELAN OFERIT DE ORGANIZATORI
1992-OLIMPIADA BUCATARILOR SI COFETARILOR DE LA FRANKFURT-GERMANIA
  • MEDALIE DE AUR PENTRU GUSTUL DEOSEBIT AL MANCARURILOR ROMANESTI
  • LOCUL II LA CATEGORIA A
  • LOCUL II LA CATEGORIA R
  • LOCUL II LA CATEGORIA C
  • PLATOUL DE PORTELAN OFERIT DE PALACE GRAND HOTEL GERMANIA
  • PLATOUL DE PORTELAN OFERIT  DE ORGANIZATORII COMPETITIEI
  • PLATOUL DE PORTELAN OFERIT DE ASOCIATIA BUCATARILOR DIN FRANKFURT
  • PLATOUL DE PORTELAN OFERIT DE ASOCIATIA BUCATARILOR DIN ANGLIA
    • BOLUL DE CRISTAL OFERIT DE ECHIPA GERMANIEI
1999-CONCURSUL INTERNATIONAL DIN OLANDA-PREPARATE REGIONALE
2001-CONCURSUL INTERNATIONAL DE LA  WIENER NEUSTADT-AUSTRIA
  • MEDALIE DE ARGINT CU TEMA ’’LA CULES DE VIE’’
  • MEDALIE DE BRONZ LA INDIVIDUAL 30 DE MINUTE
  • DIPLOMA LA UN PREPARAT DIN CARNE DE PORC
  • CUPA DIN ONIX A COMPETITIEI
2002-CONCURSUL INTERNATIONAL DE LA VIENA ’’100 DE ANI DE LA INFIINTAREA ASOCIATIEI’’
  • PLACHETA DE CRISTAL SI DIPLOMA
2003-CONCURSUL INTERNATIONAL DE LA WARTH-AUSTRIA
  • 2 MEDALII DE ARGINT
  • 3 DIPLOME
  • 3 BOLURI CU SARE DE HIMALAYA
  • CUPA COMPETITIEI
2006-CONCURSUL INTERNATIONAL DE LA ISTANBUL-TURCIA
  • § MEDALIE DE BRONZ

LIMBI STRAINE-GERMANA

ACTIVITATI - MEMBRU FONDATOR AL ASOCIATIEI BUCATARILOR SI COFETARILOR DIN TURISM IN ROMANIA
-VICEPRESEDINTELE ASOCIATIEI BUCATARILOR SI COFETARILOR DIN ROMANIA
-PRESEDINTELE FILIALEI BACAU A ASOCIATIEI BUCATARILOR SI   COFETARILOR DIN ROMANIA
-AM CERCETAT,CULES,CREAT SI REACTUALIZAT PESTE 1000 DE RETETE CULINARE TRADITIONALE ROMANESTI SI INTERNATIONALE
-AM FORMAT SI PREGATIT ECHIPA DE BUCATARI A RESTAURANTULUI REGAL DIN BOTOSANI
-AM PREGATIT ECHIPA DE BUCATARI A RESTAURANTULUI ’’BRADET’’ DIN SUCEAVA 2006
-AM FORMAT SI PREGATIT ECHIPA DE BUCATARI DE LA HOTEL-RESTAURANT PARC DIN TECUCI JUD GALATI
-AM FORMAT SI PREGATIT ECHIPA DE BUCATARI A RESTAURANTULUI ’’BISTRITA’’ DIN BACAU 2008-2009
-AM PROIECTAT SI CONSILIAT O BUCATARIE LA UN RESTAURANT DIN SIGHETUL MARMATIEI –JUDETUL MARAMURES
-AM FORMAT SI PREGATIT ECHIPA DE BUCATARI A RESTAURANTULUI PREZIDENT DIN BACAU IN PERIOADA IUNIE-OCTOMBRIE 2009
-IN DATA DE 15 NOIEMBRIE 2009 AM DESCHIS SI AM FORMAT ECHIPA DE BUCATARI DE LA PENSIUNEA GHIZELA DIN MOINESTI JUDETUL BACAU
-IN 2010 AM DESCHIS SI FORMAT ECHIPA DE BUCATARI DE LA PENSIUNEA LA EXCELENTA DIN COMANESTI (BACAU)
-IN 2010 AM DESCHIS SI AM FORMAT ECHIPA DE BUCATARI DE LA RESTAURANTUL DAYAN DIN BOTOSANI
-IN 2012 AM DESCHIS SI AM FORMAT ECHIPA DE BUCATARI DE LA LUCKY STAR CAFFE DIN LONDRA


10 comentarii:

  1. E de apreciat. Felicitari domnului Stoleru!

    RăspundețiȘtergere
  2. Il stiu de mult timp, gateste excelent! Salutari din Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate ar fi mai potrivit pentru emisiunea masterchef :) pentru ca este un adevarat maestru la ce CV impresionant are !

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am avut ocazia, dar cu prima ocazie cand ajung in Bacau o sa merg acolo!

    RăspundețiȘtergere
  5. La Arkadia am fost, dar n-am avut ocazia sa mananc de pe mana domnului Stoleru...

    RăspundețiȘtergere
  6. Luna viitoare am drum prin Bacau si cu siguranta voi face un popas.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin