21.08.2015

SEMIMARATHON BACĂU 2015

Fundaţia Comunitară Bacău vă propune să fiţi parte la un eveniment care unește oameni şi idei: Semimarathonul Bacău - editia 2015! Semimarathon-ul de 21 de km se va desfasura pe 27 septembrie 2015, ora 17, pe traseul de la Statuia lui Stefan cel Mare – Hotel Decebal – Pasaj – Centrul de Afaceri CAEX (4 x 5,25 km) – retur spre Statuia lui Ștefan cel Mare cu o buclă spre Primăria Bacău. Există mai multe bucurii esențiale. Una dintre ele este cea a mișcării. Mișcarea înseamnă viață, înseamnă sănătate. Mișcarea poate aduce bucurie, iar bucuria se cere a fi împărtășită. De aceea Fundația Comunitară Bacău organizează Semimarathon-ul și o cursă populară, anterioară competiției. Înscrierile se realizează pe site-ul http://fundatiacomunitarabacau.ro/competitie/ Timp limita: 3 ore
Vor fi amenajate puncte de hidratare din1,25 in 1,25 km;

Va fi asigurată asistență medicală – Crucea Roșie;

Traseul va fi delimitat cu benzi de demarcare;Cronometrarea se va face cu cipuri nereturnabile;

Sistemul de cronometraj utilizat va fi cu covor start/finish, care este la ora actuala cel mai performant de pe piata, are o acuratete de 1/100 sec. si cipul poate fi citit pana la o inaltime de 1,80m la o viteza de pana la 120 km/h. Nu exista o limitare la numarul de citiri pe secunda si acuratetea citirii este de 99,9%. Sistemul este utilizat pentru cronometrarea IAAF World Championship, in maratoane de pe intreg globul, in curse de ciclism, triatlon, etc.

  • Rezultate vor fi tipărite la final și vor fi afișate live results pe site-ul Semimarathonului;
  • Premiile vor consta in pachete oferite de sponsorii evenimentului;
  • Competitia este de tip open, masculin si feminin, dar și pe echipe;
  • Toti alergatorii înscriși care vor termina cursa vor primi medalii de participare; Inscrierile pentru editia de anul acesta se vor incheia pe 15 septembrie 2015, la ora 18:00. Pentru a avea posibilitatea sa pregatim din timp kiturile de participare va rugam sa efectuati plata taxei de inscriere pana la aceeasi data.


  • Variante de inscriere:
    Semimaraton Individual (21 km): Masculin, Feminin, Amatori, Profesioniști
    Semimaraton echipe (2 x 10,5 km, 4 x 5,2 km) 

    Cauza susținută:
    Semimarathonul din 2015 are drept cauză constituirea Fondului „aCORDD pentru Bacău”. CORDD este acronimul de la Comunitatea Oamenilor Responsabili pentru Dezvoltare Durabilă, iar Fondul „aCORDD pentru Bacău” are ca scop stimularea și susținerea inițiativelor ce vizează direct orașul nostru. Prin acest fond vom finanța proiectele care devoltă atitutini civice, îi încurajăm pe cei care au un comportament proactiv prin oferirea suportului financiar și organizațional de care au nevoie.

    Cursa populara

    Cursa populară este dedicată echipelor: familii, prieteni, ONG-uri, cluburi, firme etc.

    Condiții participare
    1. Numărul minim de membri este 2.
    2. Echipele vor fi personalizate prin însemne, culoare, stil vestimentar , etc.
    3. Membrii echipelor vor alerga împreună, pe o distanță de 1500 m, de la Parcul Trandafirilor la Primăria Bacău și retur;
    4. Echipele pot fi organizatii (firme/institutii/ong-uri), familii/prieteni
    5. Vor exista 2 premii:
    1. Premiul pentru costume/identitate vizuală: Câștigă echipa cu cea mai puternică identitate vizuală
    2. Premiul pentru mobilizare: Câștigă echipa cea mai numeroasă

    Ora de începere 16.00

    Detalii şi informaţii:
    Mihai Caprioara - 0742153885

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    LinkWithin