11.08.2015

Reunire Stiinta Bacau - volei feminin

Luni, 10 august, deținătoarea Cupei României la volei feminin, Știința Bacău, s-a reunit la Sala Sporturilor în vederea pregătirilor pentru noul sezon competițional. Lotul echipei a suferit mai multe modificări față de sezonul precedent, toate jucătoarele străine părăsind echipa.

 La capitolul noutăți figurează Cristina Cazacu (secund, CSM București), Claudia Gavrilescu (centru, CSM București), Loredana Filipaș (centru, Dinamo București) și Karina Gorbe (junioară de la Baia
Mare). De asemenea, Lorena Ciocian și Iulia Matache au revenit la echipă după împrumutul la Unic Piatra-Neamț. Acestor sportive li s-au adăugat, în prima zi de pregătire, jucătoarele care au evoluat pentru Știința și în sezonul trecut: Ioana Baciu, Sabina Moisa, Denisa Rogojinaru, Crina Bălțatu, Alexandra Badea, Tatiana Lupu, Irina Radu și Mihaela Albu.

    Lotul nu este definitivat, iar până la debutul sezonului oficial e posibil să se mai producă atât veniri, cât și plecări.
    În prima săptămână, jucătoarele antrenate de profesorul Florin Grapă vor efectua câte 2 antrenamente fizice pe zi, iar săptămâna viitoare, miercuri și sâmbătă vor avea doar câte un antrenament, duminică fiind libere. Pe 17 august, Ioana Baciu, Sabina Moisa, Denisa Rogojinaru, Lorena Ciocian și Mihaela Albu se vor prezenta la lotul național în vederea participării la Campionatul European ce se va desfășura în perioada 26 septembrie – 4 octombrie în Olanda și Belgia.

    În perioada 11-13 septembrie, Știința va participa la tradiționalul turneu internațional organizat în Belgia, la Frasnes-Lez-Anvaing, printre adversare numărându-se polonezele de la Atom Trefl Sopot și azerele de la Lokomotiv Baku.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin