22.08.2015

„Luna inimilor deschise” la Cora

În cadrul campaniei „Luna inimilor deschise”, Hipermarketul Cora și cumpărătorii săi au donat Crucii Roșii Bacău 29 312 lei, sumă cu care vor fi ajutați 200 de copii lipsiți de posibilități financiare.

“Luna inimilor deschise” este o campanie care se desfasoară din 2005 în toate magazinele Cora din Romania care iși aleg o organizație umanitară parteneră. Anul acesta, la nivel național, cele 11 magazine Cora implicate au strans peste 627.000 de lei pentru 11 asociații caritabile.


  În Bacău, în perioada 29 aprilie – 23 iunie 2015, clienții hypermarket-ului CORA au putut dona o parte din restul primit la casa de marcat dupa ce și-au achitat cumpărăturile. Astfel, la Cora Bacău s-a
strâns suma de 16 812 lei care, împreună cu donația din partea magazinului, în valoare de 12.500 de lei, va sprijini 200 de copii de vârste școlare din județul Bacău să își poată continua studiile. Aceștia vor beneficia de burse și de produse utile începerii anului școlar: uniforme, încălțăminte, echipament pentru orele de sport, rechizite școlare, etc.

Mă bucur că am putut sprijini și în acest an campania de prevenire a abandonului școlar derulată de Crucea Roșie Bacău. Este o mare satisfacție pentru mine și pentru toți colegii mei, cărora vreau să le mulțumesc pentru implicare, că acești bani vor ajuta 200 de copii din Bacău să își continue școala și să își construiască un viitor mai bun”, a afirmat Catalin Ismana, director Cora Bacău, cu ocazia festivității derulate joi, 20 august, în incinta galeriilor comerciale.

În momentul în care i-a fost înmânat cecul simbolic, directorul Crucii Roșii Bacău, Dan Marcel Babliuc a declarat că este pentru cel de-al doilea an consecutiv în care derulăm aceasta colaborare cu hypermarketul CORA Bacău și luptăm împreună împotriva abandonului școlar, un fenomen extrem de grav în România. Conform ultimelor studii în domeniu, abandonul şcolar este în creştere în ultimii ani, astfel încât țara noastră a ajuns să ocupe, din păcate, un loc fruntaș în topul european al abandonului scolar. Mulțumim conducerii companiei SC Romania Hypermarche SA – cora Bacău, care a selectat proiectul O șansă pentru un viitor mai bun”, înaintat de Crucea Rosie Bacău, personalului Cora, casierelor si casierilor pentru implicare si clientilor magazinului Cora Bacau care au dorit sa ne ajute”.

Un comentariu:

LinkWithin