21.05.2015

S-a inaugurat Ambulatoriul Spitalului Județean - FOTO

Incepând de luni, 25 mai 2015, Ambulatoriul Adulti, respectiv Policlinica sau Corpul A al SJU Bacau se va redeschide cu un nou aspect.

Tocmai a fost inaugurat ieri, dupa aproximativ 2 ani ce a fost in reabilitare cu fonduri europene. Lucrarile au fost executate de catre firma bacauana Conextrust, iar finantarea a fost asigurata prin Programului Operational Regional, Axa prioritara 3 - Imbunatatirea infrastructurii sociale, Domeniul de interventie 3.1 - Reabilitarea/ modernizarea/ echiparea infrastructurii serviciilor de sanatate. Valoarea proiectului s-a ridicat la aproximativ 3, 9 milioane de euro, respectiv 16.901.246 lei, din care peste 15 milioane de lei au fost alocati de Uniunea Europeana.


Printre cele mai importante schimbări se numără:

- capitolul programari si comunicare, respectiv in relatia dintre personal si pacienti, s-a eliminat acel ghișeu tip gheretă, unde vor lucra 3 persoane in loc de una la ghiseu, cum era inainte.

- Pentru persoanele cu dizabilitati exista un elevator la intrare si un lift interior.

- In curtea interioară, in locul buruienilor au fost amenajate spații sociale pentru servicii publice nemedicale, săli de asteptare acoperite cu o cupolă luminoasă.


-A fost pusă la punct si o sală de sport pentru recuperarea bolnavilor.




- Subsolul, unde pana mai acum cateva luni circulau nestingheriti sobolanii, a devenit parte a
spitalului dupa reabilitare.

- Sistem de ticketing electronic panourile instalate in salile de asteptare, la cabinete si pe holurile policlinicii (care inca nu sunt funcționale )

 "Nu sunt atât de naiv să cred că  totul va fi gata atât de repede, dar sper ca de la 15 iunie sa functioneze noul sistem electronic", a replicat Dragos Benea.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin