29.05.2015

11 Oameni, 11 Poveşti, 11 minute și multe emoții

Evenimentul a fost dedicat tinerilor pe care viaţa i-a pus în situaţia de a trăi fără părinţi, fie ei decedaţi sau plecaţi la muncă in străinătate. Timp de un an de zile, treizeci de astfel de tineri vor fi integraţi într-un program de consiliere educaţională si psihoterapie. Pentru că nu sunt singuri. Pentru că, indiferent de cât de imperfectă poate fi viaţa, va exista un moment în care o poţi transforma într-o poveste frumoasă.

Pentru noi, pentru cei din sală, pentru speakeri, pentru parteneri, sponsori, voluntari, momentul a fost 27 mai.  Ne-am adunat în Sala mare a Teatrului Municipal Bacovia pentru a încerca să construim 30 de poveşti noi cu şi despre oameni frumoşi. In total, prin efortul tuturor, s-au strâns peste 21000 lei în bani, servicii şi produse.

Galera foto pe FACEBOOK -- CLICK

Într-un loc în care, în mod obişnuit, se joacă teatru, se interpretează roluri şi se însuşesc  personaje,  pe 27 mai, la Teatrul Municipal Bacovia s-a “jucat” viaţa într-un  exerciţiu de autenticitate. 11 Oameni, 11 Poveşti, 11 minute.

Asociatia Mutatis Mutandis prin Alina Căprioara, Öztürk Gianina și intreaga lor echipă au reușit, ca și anul trecut, să dea viață unui frumos proiect. 

Sharing 11even Experiences, Bacău, 2015,  a fost  un eveniment despre oameni frumoşi şi poveştile lor. O seara în care Frumosul nu a însemnat perfecţiune, lecţii de dat, exemple şi căi de urmat, ci a reflectat  Frumuseţea imperfecţiunii vieţii şi a omului.

Incheiere gală

Viaţa care sare din plan, pune piedici şi te aşează la răscruci de drumuri. Oameni care şi-au asumat
defectele, şi-au acceptat limitele ori s-au razvrătit împotriva lor, oameni care nu şi-au uitat visul sau au învaţat să viseze.

Mulţumiri celor care şi-au spus povestea în 11 minute:

Iolanda Stăniloiu, Director executiv Federaţia Fundaţiile Comunitare din România;
Anca Sigartău, actor, Director Teatru Municipal Bacovia;
Cristian Nicolae, Coach & Trainer Asociația Româna pentru Coaching
Camelia Popescu, Membru Fondator Destine Holding
Mirela Retegan, creatoarea fenomenului Zurli;
Alina Perşa, presedinte al Filialei Satu Mare al Colegiului Psihologilor;
Cristina Trepcea, realizator emisiuni TV si radio;
Mihaela Feodorov, antreprenor,  Yourway Life & Career Counseling;
Catalina Popescu, Marketing & Communication Manager al DPD Romania;
Radu Gabriel Ichim, preot;
Constantin Amâiei, arhitect.

Multumiri lui Călin Goia, solistul trupei Voltaj, pentru că sprijină cauza.

Mulţumiri artiştilor de la trupa In the Spot, care au fost extrem de expresivi.

Mulţumiri suporterilor Gold: BARRIER, FIALD

Parteneri media: Asociaţia 11even, Fundaţia Comunitară Bacău, Federaţia Fundaţiile Comunitare din România, Primăria Bacău, Teatrul Municipal Bacovia, Hotel Decebal, Grafit, Cafe du Theatre, Gia Cafe, Decro, Cora, Universitatea Vasile Alecsandri, Inima Bacăului, Deşteptarea, Varanus, Radio UNSR Bacău, TVR.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin