22.04.2015

Gala Premiilor Comunitatii Bacauane va avea buletin

Fundatia de Sprijin Comunitar a inceput pregatirile pentru cea de a XIV-a editie a Galei Premiilor Comunitatii Bacauane, cel mai important eveniment caritabil si de promovare CSR din judetul Bacau. An dupa an, evenimentul a castigat in maturitate, insa aceasta editie a evenimentului va sarbatori tineretea, tema serii fiind: ”Frumosii ani de liceu!”

 


Evenimentul s-a impus ca o traditie pentru elita Bacaului de a se reuni pentru a-si oferi sustinerea semenilor defavorizati, dar si pentru a recunoaste si celebra meritele celor mai buni dintre ei in anul precedent. Si la aceasta editie, sunt asteptati peste 200 de oaspeti din randul personalitatilor si membrilor marcanti ai comunitatii de afaceri si ai societatii civile locale.

 

Si in acest an evenimentul va fi gazduit de Complexul Levisticum si va avea loc in data de 14 mai, incepand cu ora 18:00. Gazda editiei a XIV-a va fi Melania Medeleanu prezenta pentru a doua oara la Gala bacauana. Pe langa cariera in televiziune, Melania Medeleanu este cunoscuta pentru sustinerea activa a multor proiecte si initiative ale sectorului ONG din Romania.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin