25.04.2015

Festivalului bicicliștilor băcăuani

În weekendul 25-26 aprilie 2015, vă invităm la Pista de Karting Speed Park la prima ediție a Festivalului bicicliștilor băcăuani, care constă într-o plimbare și o competiție pentru bicicliștii din Bacau și nu numai!Pe lânga bicicliști, sâmbata sunt așteptați și cei cu role, skateboard, trotinetă pentru a se plimba pe pistă.


- Sâmbătă, ora 10:00 @ Parcul Catedralei: Marșul bicicliștilor
- Sâmbătă, ora 11:00 @ Speed Park: Free ride
- Duminică, ora 11:00 @ Speed Park: Întrecere între bicicliști

Evenimentul debuteaza sâmbata, 25 aprilie, printr-un marș al bicicliștilor pe traseul Statuia lui Ștefan

cel Mare - Centru - Tic-Tac - Narcisa - CET - Speed Park. Adunarea se face în Parcul Catedralei, la ora 10:00. Evenimentul continuă la Speed Park, unde preț de câteva ore bacauanii pasionați de mișcare vor putea parcurge pista de câte ori doresc. Este un prilej de întâlnire nu doar pentru bicicliști ci pentru toți bacauanii pasionați de sport.

Duminica 26 aprilie, bicicliștii bacauani sunt provocați, cu începere de la ora 11:00, la o întrecere pe pista de karting, împarțita în doua categorii: copii (sub 14 ani) și adulți (peste 14 ani). De asemenea, în funcție de numarul fetelor prezente, putem face și o secțiune dedicată numai lor. Bicicliștii vor lua startul pe rând în grupe de câte 10. Câștigatorul fiecarei grupe va intra în finală, aceasta din urmă desemnând câștigatorii concursului.

Premii :
1. Voucher karting 20 de minute
2. Voucher karting 15 minute
3. Voucher karting 10 minute

Festivalul bicicliștilor băcăuani are ca scop sa evidențieze importanța existenței unui spațiu special amenajat pentru bicicliști și a unor piste pentru biciclete în municipiul Bacău. Cu această ocazie, inițiatorii "Băcăuanii vor piste pentru biciclete" vor strânge semnaturi pentru realizarea de piste pentru biciclete în oraș, demers care poate fi susținut și online: http://goo.gl/forms/6PD4eSPKy3

Organizatorii nu își asumă răspunderea pentru eventualele accidente. De asemenea, participanților li se recomandă sa fie echipați corespunzător pentru folosirea bicicletei. La fața locului va fi prezentă o echipă care va asigura primul ajutor.

Parteneri: Speed Park Bacau, Crucea Rosie, Elephant Bike Club, Cetățeni Activi pentru Bacău, I Love Bacău, Probike Group, NOI#Bacau, Romanian Youth Movement for Democracy, Surf the Earth Project – STEP, Academia Tinerilor și Asociația Divanul AdBlog.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin