02.04.2015

Campania "Tare Aş Ajuta Un Copil"


    În perioada 1-6 aprilie 2015,  un grup de studenţi din cadrul Facultaţii de Ştiinţe Economice specializare Marketing desfăsoară o campanie intitulată sugestiv "Tare Aş Ajuta Un Copil" .

    Prin acest proiect, vor incerca sa satisfaca nevoile de educaţie şi hrană a unui grup de 56 copii din localitatea Calini, comună Coloneşti, judeţulBacău, fiind identificată ca zonă defavorizată din punct de vedere socio-economic şi educaţional.

Se vor implementa diferite activităţi pentru copii, plecând de la strângeri de fonduri atât prin acţiuni organizate în cadrul universităţii (fotografii personale profesionale, frizerie, etc.) cât şi prin apelarea la diverse companii din Bacău pentru a ne sponsoriza fie cu materiale, fie într-un mod financiar pentru a
pregăti un număr de 56 de pachete care vor conţine atât rechizite şcolare cât şi alimente neperisabile.

 De asemenea, se vor face diverse activităţi educaţionale, prine metode nonformale cât şi de cele informale, atingându-se astfel procesul de dezvoltare personală al copiilor beneficiari. Toate aceste lucruri  se vor concretiza printr-o vizită a echipei de proiect la şcoala din localitatea Calini, comună Coloneşti, judeţul Bacău, unde. se vor înmâna pachete cu rechizite şcolare şi alimentene perisabile şi se vor desfăşura o serie de activităţi cu caracter non-formal şi informal.

    Pentru realizarea tuturor acestor activităţi, o echipă formată din 15 studenţi şi un profesor îndrumător din cadrul Universităţii „VasileAlecsandri” din Bacău se vor implica cu toate resursele necesare pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Echipa de proiect a fost împărţită în 3 departamente, pentru a facilita astfel realizarea tuturor obiectivelor şi a ctivităţilor într-un mod facil şi cooperant. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin