19.01.2014

Preselecție Next Star in BACĂU

Una din cele mai cunoscute emisiuni de talent-show pentru copii, Next Star, ajunge și în orașul Bacău. Duminică, 19 ianuarie, de la ora 11.00, cei mai talentați copii din Bacău, cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani sunt așteptați la Palatul Copiilor pentru a participa la preselecția pentru noul sezon al emisiunii. Cei mai norocoși vor avea ocazia să fie văzuți și apreciați de o țară întreagă, dar și posibilitatea de a câștiga marele premiu în valoare de 20.000 de euro. Concursul de talente Next Star își „recrutează” viitoarele vedete. Duminică, la Palatul Copiilor din Bacău (etajul 1, sala de Teatru „PROSPERO” ), se desfăşoară
preselecții pentru sezonul trei al emisiunii.

 Pot participa la preselecții concurenți cu vârsta cuprinsă între 4 ani și 13 ani, însă trebuie să se prezinte însotiți de către un părinte sau un tutore ori un adult care face dovada unei împuterniciri în acest sens de la părinți sau tutorele legal, după cum se precizează în regulamentul concursului. Este necesar ca fiecare persoană care însoțește un minor ce se prezintă la preselecție să aibă un document de identitate.

 La preselecții pot participa concurenții, solişti sau grupuri, indiferent de numărul de membri, care vor putea susține următoarele categorii de probe: Proba muzicală – hit-uri românești și/sau internaționale, interpretare la instrument muzical etc.; Proba de dans – dansuri individuale/cuplu/grup, street dance, vals, zumba, samba, balet, dar nelimitat la acestea; Proba de actorie – număr dintr-un musical/piesă de teatru/scenă dintr-un film etc.; Alt gen de prestație artistică – număr de circ, mimă etc.

 Organizatorii preselecțiilor caută copii cu abilități deosebite, care să fie în același timp amuzanți, atractivi și carismatici, unici prin felul în care se prezintă. Orice element ce dă dovadă de originalitate și creativitate va fi foarte apreciat. Pentru cei care vor participa la preselecții este recomandat să pregătească cel puțin două numere diferite, care să le scoată în evidență calitățile.

Preselecțiile se vor filma și părți din aceste filmări vor fi difuzate în cadrul show-ului. Din această cauză este important ca fiecare copil participant la preselecții să vină îmbrăcat ca și când ar fi văzut de către juriu, dar și de către public. Așadar, fiecare însotițor trebuie să ia în calcul pentru copilul sau look-ul care îl va pune în valoare și îl va scoate în evidență. Dacă ținuta va include un machiaj deosebit sau accesorii ieșite din comun, cu atât mai bine. Este de preferat ca interpretarea momentelor artistice pregătite pentru preselecție să nu depășească 2 minute. Informaţii la prof. Claudiu Filip Tel.: 0740.288.376

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin