10.09.2012

Ultimul concert din Parcul Catedralei - miercuri 12 septembrie

Impreuna cu Formatia "Feelings" si echipa "pentru suflet", formata din elevii si studentii cu care am debutat in 2010 va dam intalnire in Parcul Catedralei, miercuri, 12 septembrie, orele 19, la ultimul Concert ,, Pentru suflet'' din anul 2012

Pentru cei mai mici dintre spectatori, peronajele din desene animate , vin cu povesti si dans oferit de centrul de distractii, Funtastic Park .
Va fi o seara de neuitat... cu muzica , dans, poezie si... personaje din poveste!

Daca am obisnuit publicul ca biletul de intrare sa fie aplauzele, de data aceasta va fi
diferit. Va invitam sa donati cu sufletul! Ne-am propus sa oferim in dar acest spectacol Asociatiei Betania.
Banii adunati din donatii vor fi folositi de Asociatia Betania pentru achizitionarea de rechizite, uniforme, ghiozdane si alte obiecte necesare pentru copii, acum , in prag de inceperea anului scolar.
Va PROMITEM o seara Vie!

MULTUMIRI speciale Formatie Feelings pentru acesta initiativa si pentru faptul ca se implica in acest proiect fara nicio pretentie financiara- APLAUZEEEEE!!!! Multumiri lui Andre Muit pentru ca a impartasit ideea noastra.

Parteneri media: 7 Seri, Inima Bacaului, Ziarul de Bacau, 1 Tv Bacau, Ferma Politica, Adolescenta Bacau, Mihai Costi , Amalis, Radio Bacau, Kiss FM, Jurnal de mamica, Radio Zette, Mega Bacau, .

Parteneri: Grafit Invest, Colegiul de Arta G. Apostu.
Formatia Feeelings, invitatul special al serii, este compusa din :
Razvan Raduca (solist vocal), Catalin Rauta (clape), Razvan Iftode (vioara), Claudiu Farcas(saxofon) , Denis Oprea(tambal) si Lucian Duma (percutie).
Proiectul Concertul “Pentru Suflet” ,financiar si organizatoric, este sustinut de Mioara Iacob, Salonul de Piane si Primaria Bacau, prin Finantarea Consiliului Local / legea 350.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin