19.09.2012

Târgul "cu de toate" in Piata Tricolorului

Centrul de Afaceri și Expoziții “Mircea Cancicov” Bacău organizează în perioada 20-23 septembrie “Târgul de produse artizanale și meșteșugărești ”. Băcăuanii vor avea ocazia să admire și să cumpere o gamă largă de produse direct de la meșteșugarii și producătorii prezenți la târgul ce va avea loc în Piața Tricolorului.

 Nu vor lipsi produsele alimentare, brânzeturile de Sibiu, fructe confiate, mierea de albine, articole de piele și curelărie, haine de blană, icoane și sculpturi din lemn, produse din argint și chiar și
kurtos kalacs. Cum este de așteptat, și prețurile vor fi speciale, vizitatorii având ocazia să cumpere direct de la producători. Centrul de Afaceri este la prima inițiativă de acest gen, dorindu-și, pe lângă evenimentele de amploare găzduite în cadrul pavilioanelor expoziționale proprii şi a centrului de conferinţe, să ofere noi alternative pentru producătorii care doresc să se promoveze în județul Bacău, încurajând astfel pe lângă IMM-uri şi micii meşteşugari. Nu în ultimul rând CAEx işi doreşte promovarea tradiţiilor şi meşteşugurilor populare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin