06.09.2012

Actiune taximetristi

In scopul asigurarii si respectarii prevederilor legale privind reglementarea serviciilor de transport persoane in regim de taxi pe raza municipiului Bacau, agentii Biroului de Ordine Publica si cei din cadrul Biroului Siguranta Rutiera au executat in data de 6.09.2012 o actiune ce a vizat depistarea conducatorilor auto care desfasoara
astfel de activitati fara a detine documentatia prevazuta de lege. Cu acest prilej au fost verificate 10 parcari auto taxi si un numar de 29 de masini care desfasurau aceasta activitate, fiind aplicate un numar de 13 sanctiuni contraventionale in cuantum de 2770 lei.

Au fost sanctionate lipsa atestatului de activitate taxi, lipsa insemnelor taxi prevazute de lege si refuzul de a prezenta documentatia prevazuta de lege organelor de control.
Politia Locala avertizeaza pe aceasta cale ca aceste actiuni vor fi intensificate, in vederea asigurarii unui climat civilizat de desfasurare a activitatii de taximetrie si a intrarii in legalitate a tuturor conducatorilor auto ce desfasoara astfel de activitati in municipiul Bacau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin