17.05.2012

Salon Auto Bacău la Centrul de Afaceri

Centrul de Afaceri și Expoziții “Mircea Cancicov” Bacău organizează prima ediție personala a Salonului Auto Bacău, in perioada 17-20 mai 2012.

Pozele pe facebook <<  click

In cadrul Salonului Auto Bacău 2012 sunt  prezente aproximativ 15 branduri de autoturisme, 2 mașini vedetă – Audi R8 Spyder si Mercedes SLS AMG, vor avea loc 2 lansări de modele noi, iar tombola organizată oferă participanților șansa de a câstiga un sejur de 6 zile pe litoralul Mării Negre, GPS-uri, parasolare și alte accesorii auto. Vizitatorii Salonului Auto vor putea admira autorisme cu prețuri între 5000 Euro și 200 000 Euro, însumând peste 1,5 milioane Euro. De asemenea, participanții vor avea ocazia să testeze peste 30 de modele de mașini.


CAEx Bacău își dorește ca acest eveniment să devină reprezentativ pentru Regiunea N-E și cu
auspicii certe de a deveni pe viitor cel mai important Salon Auto organizat în Moldova.Salonul Auto va avea loc în cadrul Centrului de Afaceri și Expoziții „Mircea Cancicov” Bacău, complex finalizat în anul 2011, desfășurat pe aproximativ 6 hectare, ce dispune printre altele de 2 Pavilioane Expoziționale de aproximativ 6000 mp și un Centru de Marketing cu săli de conferință având capacitatea de la 20 la 360 de locuri și dotări multimedia de ultima generație.  De asemenea, obiectivul asigură peste 350 locuri de parcare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin