11.05.2012

Premii pentru comunitatea bacauana - Gala FSC 2012

Intr-o atmosfera “retro”, joi seara, 10 mai 2012, a avut loc Gala Premiilor Comunitatii Bacauane, la  restaurantul "Levisticum, "manifestare de traditie organizata de Fundatia de Sprijin Comunitar (FSC) 

Invitata speciala si prezentatoarea serii a fost binecunoscuta  jurnalista Melania Medeleanu. (apropo o fata super de treaba, modesta si fara fite)

Marii premianti ai serii, laureatii Premiilor Comunitatii Bacauane pentru actiunile in sprijinul comunitatii locale din anul 2011, sunt:

Companii: BRD Groupe Societe Generale pentru proiectul: Prieteni adevărați;
Institutii si ONG-uri: Inner Wheel Bacău pentru proiectul: Camera de terapie senzorială;
Persoane fizice: Dr. Mihai Galinescu, pentru proiectul: Secția de Terapie intensivă pediatrică a Spitalului Județean Bacău;

Premiul de Excelenta: Dl. Zaharia Dumitru, istoric

Totalul incasarilor din sponsorizari si donatii – aproximativ 45.200 euro, dintre care, 29370 din partea sponsorilor evenimentului, 12790 euro din donatiile individuale si sponsorizarile pe mapele cu pachete sociale (burse elevi rural, sustinerea activitatilor Cluburilor cu Lipici, medicamente si pampers batrani, renovarea Clubului cu Lipici din Podu Turcului), 1372 euro din vanzarea biletelor de tombola, 1700 din licitatia cu strigare;

La licitatia serii care a fost gandita ca un moment amuzant si relaxat au fost licitate trei tablouri realizate de beneficiarii FSC:

Primul tablou a fost adjudecat de compania DEDEMAN cu suma de 300 lei, al doilea de catre Provident cu suma de 2000 lei. Cel de al treilea tablou, la care prezentatoarea evenimentului, Melania Medeleanu a adaugat un dans si o partida de sah cu castigatorul, a starnit o adevarata disputa si un dialog gustat de public intre domnul Catalin Grigoriu de la Comfert si domnul Ionel Lupu, guvernatorul Lions Club. “Pachetul” a fost adjudecat de domnul Ionel Lupu contra sumei de 5000 de lei.

Momentele artistice ale serii au fost asigurate de copiii beneficiari ai FSC de la centrele Mozaic si Clubul cu Lipici Bacau, voluntarii organizatiei si cativa beneficiari ai Centrului de Zi pentru varstnici Dr. Stefan Ciobanu. Narcis Iustin Ianau a fost marea surpriza a serii si a incantat inca o data audienta cu doua momente muzicale de exceptie.

Pozele pe facebook << click (galeria va mai fi completata)

Video:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin