03.05.2012

Inscrieri la minifotbal pentru copii

Datorită faptului că minifotbalul oferă oportunități multiple de dezvoltare inclusiv pentru copii, mai ales că aceștia se simt în largul lor pe terenuri reduse, Asociația Județeană de Minifotbal Bacău a anunțat redeschiderea proiectului Școlii de fotbal Gheorghe Burleanu pentru copiii născuți în 2000, 2001 și respectiv 2002. Antrenorul care va coordona acest proiect este fostul fundaș din perioada de glorie a Sport Club Bacău, Mihai Cărpuci. Antrenamentele se vor desfășura de luni până vineri în cadrul bazei sportive de minifotbal din incinta Școlii Mihai Drăgan (fosta Școală nr.11). Înscrieri se pot face și la numărul de telefon 0749.618.672.
”Minifotbalul oferă un potențial fantastic dezvoltării fizice și psihice. Nu în mod întâmplător ultimele cercetări în domeniu ne prezintă minifotbalul ca având o înaltă componentă aerobică situată la un ritm cardiac de 80-85% faţă de valoarea maximă înregistrată la jucătorii profesionişti de fotbal. Altfel spus minifotbalul prin specificitatea sa contribuie decisiv la menținerea unei stări de sănătate optime. În același timp prin proiectul pe care dorim să-l dezvoltăm de la an la an în județul Bacău, ne dorim să redăm tinerilor speranța că pot ajunge fotbaliști, iar în acest sens parteneriatul cu Dinamo va reprezenta o componentă destul de importantă”, ne-a declarat Gheorghe Burleanu, președintele Asociației Județene de Minifotbal Bacău.

Dacă Vlad Chiricheș reprezintă în momentul de față cel mai elocvent exemplu al unui jucător băcăuan care a trecut pe la o echipă de minifotbal, pentru ca apoi să facă pasul în fotbalul mare, astfel de situații se întâmplă în întreaga țară în ceea ce privește echipele din liga a doua și a treia de fotbal. Doi tineri jucători oneșteni care evoluează în Divizia de Onești din cadrul Campionatului Județean de Minifotbal se află în pregătiri în momentul de față cu echipa Dinamo care și-a mutat garnizoana la Onești. Acești jucători de mare perspectivă care provin din minifotbalul oneștean sunt Alexandru Ghitiu și Ionuț Baroti, amândoi având șanse foarte mari de a rămâne în lotul echipei Dinamo care în momentul de față selecționează pentru echipa din Ștefan cel Mare cei mai buni jucători din zona Moldovei.

Un comentariu:

  1. Buna as vrea sa ma inscriu la clubul dumneavoastra daca mai aveti locuri si de la ce ora pana la ce ora daca nu ma suparati is nascut pe data de 16 noiembrie 2001

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin