18.05.2012

Expoziţia de fotografie „Cariera mea în imagini”

ADDO – Centrul pentru dezvoltare si formare vă invită să luaţi parte la expoziţia fotografică „Cariera mea în imagini”, care va avea loc la Biblioteca Judeţeană „Costache Sturdza” Bacău, pe data de 24.05.2012, la ora 13.00.
Fotografiile sunt realizate de un grup de 15 elevi din cadrul Grupului Şcolar Hemeiuş care au participat la proiectul „Cariera mea în imagini”. Timp de trei sapatamani, tinerii au realizat fotografii tematice privind
viitorul lor pe piaţa muncii, prin care şi-au exprimat sentimentele legate de şomaj, marginalizare, oportunităţi de carieră şi apiraţii pentru viitor. Fotografiile conţin mesaje scrise direct de elevi, mesaje ce oferă posibilitatea invitaţilor să vadă prin ochii tinerilor temerele şi speranţele acestora cu privire la viitoarea lor carieră.

Expoziţia le va da ocazia atât tinerilor, cât şi invitaţilor să discute deschis, într-un cadru nonformal, despre situaţia actuală de pe piaţa muncii, despre actorii cheie care pot pregăti tinerii pentru o mai bună inserţie profesională şi despre măsurile pe care le pot lua cu toţii pentru combaterea şomajului în rândul tinerilor.

Expoziţia face parte din proiectul “Cariera mea în imagini”, implementat de ADDO – Centrul pentru dezvoltare şi formare, prin finanţare oferită de Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bacău. Parteneri în cadrul proiectului sunt Biblioteca Judeţeana “Costache Sturdza” Bacău şi Grup Şcolar Hemeiuş. Mai multe detalii puteţi găsi pe www.centruladdo.ro, secţiunea proiecte în derulare.

ADDO – Centrul pentru dezvoltare şi formare este o organizaţie neguvernamentală, nonprofit, înfiinţată în 2012 din dorinţa de a oferi programe de dezvoltare şi formare profesională şi personală destinate tinerilor şi adulţilor dornici să se descopere, să-şi dezvolte abilităţile şi să-şi atingă potenţialul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin