10.11.2018

600 de pomi plantați la sediul Barrier

Chiar daca vremea a fost friguroasa in aceasta dimineata, peste 150 de de angajati ai companiei Electric Plus - Barrier au fost la sediul companiei, pentru a planta 600 de pomi fructiferi.  Societatea de tâmplărie din PVC, uşi de interior şi uşi de garaj are 600 de angajati, deci cate un pom pentru fiecare angajat.

Cei care au dorit, au avut posibilitatea de a veni cu familiile, si totul s-a desfasurat ca intr-o mare familie. La sfarsitul actiunii, cu totii s-au delectat cu un ospaț pe cinste, pus la bataie de catre companie. Pastrama de oaie, fasole la ceaun, varza la ceaun, cu mamaliga la gratar, ciolan de porc, vin fiert, tuica, platouri asortate de toamna, etc....







Adrian Gârmacea, directorul Electric Plus, a declarat pentru Inima Bacaului, ca a dorit ca pomii sa fie roditori precum omul roditor. Acțiunea este aliniată cu VIZIUNEA BARRIER: sa contribuie la conservarea mediului. Chiar si ferestrele termopan, pentru ca sunt umplute cu gaz, au eficienta energetica si reduc consumul la utilitati. Respectand planeta si ea ne va respecta pe noi. In paralel cu plantarea, nu aveai cum sa nu observi ca desi era sambata, pe terenurile societatii se muncea la constructia noilor hale de productie. Cele mai mari din momentul de fata din Bacau, cu o suprafata de 20 de mii de metri patrati, in afara de cele existente.


Adrian Gârmacea, directorul general Electric Plus - Barrier
 





Revenind la plantare, operațiunea nu a fost deloc simplă, s-a pregatit terenul, s-a arat, s-au folosit 60 de tone de ingrasaminte, o autospeciala de la Pompieri a ajutat cu apa după sădire, dintr-un tractor cu remorca se arunca ingrășământ. Pomii au fost achiziționați din Ardeal si sunt soiuri de meri, peri, caiși, pruni și cireși. Fiecare a avut posibilitatea să-și eticheteze copacul pe care l-a plantat. Totul a fost filmat cu doua drone ce au survolat zona pe toata durata campaniei de plantare.

In facultate am invatat ca aceste campanii se numesc CRS (Campanii de Responsabilitate Sociala) si au multe avantaje, incepand de la apropierea umana a angajatilor (ca la Team Buildinguri) si terminand cu beneficii pe termen lung. Probabil ca, nu multe companii se pot mandri ca angajatii lor se vor plimba prin livada proprie si vor culege roadele naturii.

Felicitari Barrier!















Video in curs de incarcare....


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin