30.06.2016

Concert Caritabil pentru Mădălina

Colegii de la Clubul de Ecologie și Turism ”Veniți cu Noi”, cu sprijinul Clubului Playlist, organizează concertul caritabil ”ÎMPREUNĂ PENTRU MĂDĂLINA” pentru studenta Andreia-Mădălina Nistor. Evenimentul va avea loc vineri, 01 iulie, începând cu ora 18.00, la Ateneul din Bacău.
 
Pe scenă vor urca tineri soliști și instrumentiști care, în ciuda programului încărcat, au acceptat să participe voluntar la acest recital, din dorința de a-i motiva pe oameni să doneze bani pentru Mădălina. Artistii care vor urca pe scenă, sub îndrumarea dlui. Cătălin Cojoc, sunt din grupurile ”Flori, fete și băieți”, ”Hai Hui”, ”REWIND”, ”Melodii și Cântăreți”, alături de invitații speciali Tenorul Pr. Iulian Mușat, Ioana Bută și Ansamblul MUGURAȘII.
 
Fiecare gest și fiecare secundă contează !
 
Mădălina ne-a demonstrat că luptă cu zâmbetul pe buze, iar optimismul ei este mare. Nu trebuie să rămânem indiferenți; viața, sănătatea și timpul au aceeași valoare pentru noi toți. S-a gândit cineva cum ar reacționa dacă o persoană dragă ar avea probleme de sănătate ? Facem apel la solidaritate și invităm toți oamenii cu suflet mare să fie alături de artiști și de noi, pentru a o ajuta împreună pe Mădălina. Fiecare gest și fiecare secundă contează !
 
Andreia-Mădălina  Nistor, 23 de ani, fostă elevă a Colegiului Național ”Gheorghe Vrănceanu”, studentă la două facultăți în Cluj, mamă singură a unui băiețel de doi ani, a fost diagnosticată în ianuarie cu Leucemie acută limfoblastică Ph+, la Institutul Oncologic din Cluj Napoca,  iar singura soluție dată de medici a fost transplantul de măduvă osoasă, drept pentru care se află internată acum într-un spital din Perugia, Italia. Toate îngrijirile medicale (de la analize și investigații, până la intervenție), care vor fi asigurate de Clinica din Perugia, costă foarte mult, cheltuielile fiind estimate la circa70.000 de euro.
 
Concertul este organizat cu sprijinul conducerii Ateneului din Bacău. Intrarea este pe bază de donație și toate fondurile strânse în cadrul evenimentului vor fi puse în contul Mădălinei.
Se pot face donatii în contul RO56 RNCB 0818 1242 4130 0005, NISTOR ANDREIA-MĂDĂLINA, deschis la banca Banca Comercială Română,  sau în contul în euro deschis în Italia: UNICREDIT, codice BIC Swift UNCRITM1RV8, Agenzia RAVENNA MEZZANO (03598), IBAN IT 47 M 02008 13106 000104230601, Referite a NISTOR ANDREIA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin