02.06.2016

Centrul de Afaceri şi Expoziţii Bacău

La Centrul de Afaceri şi Expoziţii Bacău s-au întâmplat multe lucruri bune. Compus dintr-un incubator de afaceri pentru întreprinzători şi 2 pavilioane pentru expoziţii, în ultimii ani și-a dovedit utilitatea. In afara ca am intalnit multe persoane care au beneficiat de facilitatile incubatorului de afaceri, in momentul de fata, unul din cele doua pavilioane gazduieste o firma cu peste 400 de angajati si se mai fac recrutari. In celalalt pavilion se organizeaza zeci de targuri, conferinte si expozitii. Chiar si sedintele de Consiliu Local tot la CAEx se desfasoara.


Incubatorul de afaceri, cu o suprafaţă de peste 2700 mp, a fost organizat în 24 de module, un centru de asistenţă cu camere de consiliere, camere de şedinţe şi un centru documentar, iar centrul de afaceri şi marketing, în suprafaţă de 3437 mp,  cuprinde birouri de lucru pentru activităţile angajaţilor permanenţi, birouri de consultanţă pentru IMM-uri, o sală de conferinţe cu o capacitate de 400 de locuri, săli de întâlniri cu clienţii, birouri de relaţii cu publicul etc. Suprafaţa de expoziţii este de aprox. 6000 mp, plus o parcare de sute de locuri si generator de curent pe intreg complexul.

Ca orice investiție aflată in primii ani de funcționare, încă mai are potențial de dezvoltare și promite. Dar vorbim deja de o temelie si pereți. Probabil ca urmatoarele generatii de antreprenori vor construi si ”acoperisul”.

 Incubatorul de Afaceri Bacău este înfiinţat prin colaborarea Primăriei Municipiului Bacău cu Agentia pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru IMM-uri (AIPPIMM) şi Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) în cadrul Programului Naţional Multianual de Infiinţare şi Dezvoltare de Incubatoare Tehnologice şi de Afaceri în România.



Incubatorul de Afaceri este administrat de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Bacău.
Amintiri din timpul constructiei


stadiul lucrarilor IUNIE 2009

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin