27.11.2015

Invitatie pentru cercetasi in devenire

Organizaţia Naţională „Cercetaşii României” invită băcăuanii, sâmbătă, 28 noiembrie 2015, la stagiul / trainingul de inițiere în cercetășie. Dacă vor să afle mai multe despre cercetășie, ce înseamnă educația nonformală, vor să afle cum pot să se implice în formarea cetățenilor de mâine sau pur și simplu vor să fie cercetași pentru o zi, să nu ezite să confirme participarea la această
activitate.

 Stagiul se va desfășura între orele 09.00 și 14.00, la sediul de pe strada Petru Rareș nr. 7A, Bacău. Sesiunile de formare îi vor introduce pe participanți în: noțiunile introductive despre
cercetășie, Metoda Scout, principalele ramuri de vârstă prin metode specifice din care nu lipsesc jocurile, socializarea și entuziasmul.


Organizaţia Naţionala “Cercetaşii României” (http://www.scout.ro/), prescurtat ONCR, reînfiinţata în 1990, este cea mai mare mişcare de tineret din România, cu circa 2500 de membri în peste 100 de centre locale (filiale) răspândite în toată ţara. Fiecare dintre aceste centre îşi planifica propria activitate în funcţie de specificul local şi în funcţie de interesele şi aptitudinile membrilor ei, se integrează în comunitatea locală şi încearcă să-i ajute pe membrii lor să devină cetăţeni responsabili ai comunităţilor în care trăiesc.

Organizaţia naţională este, de asemenea, integrată în cercetăşia mondială prin apartenenţa ei ca membră cu drepturi depline a Organizaţiei Mondiale a Mişcării Scout (www.scout.org) care numără în prezent în jur de 30.000.000 membri activi în 216 ţări şi teritorii.

 Date de contact: Coordonator proiect: Pascaru Alin alin.pascaru@scout.ro 0771.276.479

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin