23.11.2015

Cel mai important blogger de moda si stil personal din Romania, vine la Bacau la primul curs de fashion si stil

Cursul este organizat de Rosesociety, singura scoala vocationala de feminitate si lifestyle din Estul Romaniei, care isi incepe modulele de week-end cu 3 ore de stil personal&inspiratie cu “contesa milenista” Ana Morodan, Digital Diva a anului 2014, cel mai premiat si urmarit blogger de moda din Romania.

 Cursul va avea loc sambata, 28 noiembrie, in spatiul splendid si plin de istorie al Salonului Mic de la restaurantul Miorita si toate detaliile pentru inscriere si participare le gasiti pe site-ul comunitatii Rosesociety: www.rosesociety.ro (e-mail:contact@rosesociety.ro).

 Scoala vocationala de feminitate si lifestyle Roses Society este comunitatea fetelor din Bacau, splendide, elegante, pline de sarm, pasionate de un stil de viață milenist, fara a pierde nimic din bucuria simpla a valorilor feminitatii si gingasiei firesti si este un proiect dedicat exclusiv femeilor din Bacau& zona Moldovei. 

Scoala vocationala, avand cursuri “after job” sau de week-end este spatiul unde ideile cele mai generoase&inovative despre lifestyle, sanatate, moda, parenting, dragoste, schimbare, curaj si cariera vor deveni o “scoala a vietii”; e locul unde cei din lumea larga pe care ii admirăm, pe care ii urmarim și pe care vrem sa ii avem parte din viata noastra vor fi invitati sa impartaseasca si sa aduca mai mult frumos si bine in viata orasului nostru. Pentru mai multe detalii despre Rosesociety, agenda cursurilor si femei spectaculoase, de poveste din Bacau: Diana Vieru (0721649276).

https://www.facebook.com/events/1638148666435676/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin