17.10.2015

Pinocchio din Bacau, zis Kristofer

 Up-date: m-a blocat in 3 minute de la publicarea acestui articol, și mi-a șters toate comentariile:)) Păi dacă nu am dreptate de ce mă blochezi??!!?? De de ți-e frică??? Nu ai spus că suntem în democrație??

Personal am fost mereu de acord cu vorba creștină ”întoarce și celălalt obraz” dar mi s-au terminat obrajii. Nu a rămas decât intr-un singur loc să mă mai plesnească Kristofer, dar ăstă-i alt subiect pe care nu vreau să-l ating. Dacă am tăcut, nu înseamnă că are dreptate, ci că era penibil să intru in cocină, zis blog. Dar când te împinge cu forța, a venit momentul adevărului.

Tehnica comunistă-securistă o știam, iar el o aplică așa cum i se Sugerează, adică în a lovi în tot ce mișcă pe o rază de 1 km, în jurul administrației actuale. In Anca Sigartău, directorul teatrului a dat, a vorbit urât, si că are el probe....exact cum făcea Vadim Tudor, Dumnezeu să-l ierte, a vorbit urât despre primarul Romeo Stavarache, senatorul Dragoș Luchian, deputatul Cosmin Necula, o grămadă de politicieni, personalități culturale, artistice, zeci de oameni care au realizat ceva în viață, etc ....Diferența este că acești oameni conduc orașul, țara, au putere de influență, etc. Uneori le mai dă cu mantă în PSD, deși a plecat din partid cu coada între picioare. Să nu uităm ca fiecare popor își are conducătorii pe care îi merită.

Mă simt flatat că mă aflu pe lista lui de bârfă, nu știam că sunt așa important în ochii lui umezi. Ce-i drept, mizeria face trafic, dar să-i critici pe alții e cel mai ușor. Dar de lucrurile bune de ce nu scrii? Problema este că cei care încearcă să urce călcând pe oameni, vor da tot de ei la coborâre. Și să nu uităm ca nu eu m-am făcut de râs la ultimele conferințe de presă, și nu de mine râdea lumea prin sală.

Încă sunt uluit, șocat și siderat, cum un om care are datorii la mine, minte și mă atacă.


Eu nu sunt avocatul primarului dar, cei 7 ani de acasa pe care i-am primit de la părinți și le mulțumesc pe această cale, m-au învățat de bun simț și respect. Dacă a greșit cu ceva, va plăti, dar atâta timp cât nici măcar justiția nu a demonstrat până în momentul de față nimic, cine sunt eu să judec oamenii? Măcar primarul când va pleca, lasă ceva în urmă, zeci de proiecte, o firmă, invenții, dar cel mai important o familie cu 2 copii. Tu deocamdată trăiești din banii părinților și fără realizări notabile.

Mai spunea că mi-ar fi rușine de funcția mea, așa a vazut el prin lentile....prietene, sunt foarte bucuros de ea, mai ales că am dat un concurs, totul a fost public, afișat peste tot conform legii, am studii în domeniu, și fac ceea ce-mi place...Nu mai vorbi tu pentru mine! Dar am înțeles că vulpea zice de strugurii din vârf că sunt acri. Nu-mi stă în fire să vorbesc de funcțiile mele, pentru că asta nu-i singura. Dar oamenii cu caracter când se întâlnesc, nu vorbesc despre funcții ci despre amintiri, ajutor, proiecte, etc.

Să nu uităm, că până destul de recent, Primăria municipiului Bacău nu avea cont de facebook. Astăzi are și e foarte accesat. Cetățenii au aflat, află informații și au vizualizat imagini ale proiectelor și lucrărilor ce se desfășoară în Bacău. Iar acesta este doar începutul. Chiar și pe tine te-am promovat, deși erai agresiv.

Sfaturi nu poți să îmi dai, atâta timp cât nu ai realizat nici jumate din activitățile mele. NU AM SĂ ÎNȚELEG NICIODATĂ OAMENII CARE NU POT MERGE, DAR ÎMI DAU LECȚII DE ALERGAT!

Eu te înțeleg, am inteles că te înjură lumea de ani de zile și tu zici că e ”cool” , că ți-au facut oamenii cont de facebook fals si faceau misto de tine, la sutele de dusmani adunați în anii de blogging, nu mă mir. Și încă o diferență  colosală ar fi, că eu cu blogul mi-am făcut sute de prieteni, nu dușmani. Asta spune multe despre caracterul FIECĂRUIA.  Timpul oricum ne va arata unde ajunge fiecare, dacă nu deja ne arată:) 


Pentru datoriile pe care le ai la mine, în bani, ți le șterg pe jumătate, pentru că mi-ai făcut reclamă. Dar jumate, fă și tu o pomană, că dacă nu i-am văzut de atâta timp, și mi-ai spus că „nu stau în banii ăia” lucru drept, e clar că nu-i mai văd. Puteai să-mi spui că ai probleme, nu să mă duci cu zăhărelul. Și ca să stie lumea, că de multe ori am fost acuzat pe nedrept, banii sunt de la site-ul Bacau360, cu finanțare de la Consiliul Județean, care cică noi bloggerii din Divan, am împărțit banii. Nu am vazut un leu în viața mea, ba mai mult mă roagă să-i prestez servicii tehnice și după îmi dă țeapă. Vă dați seama ce caracter!?! Și acum îmi dă sfaturi....

 Cei care mă cunosc nu au nevoie de explicații din partea mea, și stiu că îmi văd de treaba și preocupările mele... Dar am o DATORIE MORALĂ, și pentru că minți în public, trebuie să știe lumea adevărul. Dar vorba unui mare duhovnic al României ”Pentru cei care cred, am o mie de motive, pentru cei care nu cred, nu am niciun motiv”.

A, și în articol ai mai făcut o eroare. Dacă te pricepeai la ceva din ce spui, nu era normal să o faci, dar ai să o afli pe altă cale.

Eu simt milă pentru tine, pentru că ești folosit de oameni, și am observat că orice gălușcă îți spuneam noi la întâlniri, tu o scriai repede pe blog, fără să verifici:)) Tot ce a fost senzațional în România a ajuns la gunoiul istoriei. Noi ca neam avem altă misiune, nu de aruncat cu noroi.

Între noi fie vorba, o prietenă stabilă ar fi scutit multe articole scrise agresiv si jignitoare. Am încercat să te privesc ca pe un băiat care are nevoie de ajutor, pentru că frustrările din tine, vin din niște lipsuri. Un psiholog ar putea explica mai bine.

Am spus la început că aș fi întors si alți obraji, pentru că a mai dat în mine când și-a dat cu părerea, tot ca un mare specialist, despre contul Primăriei municipiului Bacău. Că pozele nu sunt pe placul lui, (deși nu e blog fotografic), dar culmea, au atins ZECI DE MII DE VIZUALIZĂRI, SUTE DE DISTRIBUIRI SI SUTE DE LIKEURI:)  Și atenție, vorbim de un cont nou înființat! El are blogul din 2007 si facebookul de câțiva ani, si tot nu a reușit să strângă acele performanțe dintr-o perioadă extrem de scurtă. Vă dau doar două exemple:

Unul chiar de la începuturile contului și al doilea de la Theaterstock. Și sunt multe...


Cum e patroane? Mai dai sfaturi? De ce nu poți și tu asta?

Ca să nu mai spun, că și contul personal de la Inima Bacăului are 11 mii de likeuri față de 4 mii și o sută si ceva, cum are el. Aproape de două ori mai mult. Păi cum?:))Era să uit, 400 de distribuiri la o postare de când avea contul 2 - 3 luni...Fotografiile toate de pe cont realizate de mine, în sute de ore de muncă peste program, in weekend si fără photoshop. Asta da subiect de știre!Dacă nu v-ati plicitisit de citit până aici, mai este, de fapt de la ce a pus capac.

Astăzi am dat un mail, la colegii din presă, despre o conferintă.  Ca să vedeți câtă prostie există în sfaturile lui din articol, i le explic ca la grădiniță.
 • Nu anunți mass-media la 11:06 despre o conferință de presă care are loc la 13:30, mai ales în Bacău, unde e mare criză de personal prin redacții.   Eu am anunțat exact când am aflat, plus că nu ar fi prima oară când se întâmplă acest lucru. Presa este obișnuită. Eu ce vină am? Că te-am anunțat? Dacă nu poți veni, nu te obligă nimeni.  Așa în grabă a venit presa, culmea, cele mai ocupate redacții din Bacău:))
 • Nu e nevoie să tastezi subiectul mesajului cu caps lock, îl văd oricum. Tastez cum vreau eu. Se vede că nu te pricepi.... Mă astept să-mi spui și cum să-mi trăiesc viața.............
 • Bagă adresele la bcc (blind carbon copy). Pe vremea când știam eu de Bcc, nu știu cu ce te ocupai atunci. Dacă ai fi avut vreo minimă intenție bună, vorba lui Cristinel Juverdeanu, puteai să trimiți un mesaj în privat, să întrebi, mai ales că te dai prieten de câțiva ani. Deci, nu mai rânji la mine când mă vezi. Fii bărbat! Nu le-am pus în bcc, pentru că era un e-mail intern, doream să vadă toți colegii că mailul a fost trimis tuturor, mai ales că era prima oară.     
 •  CUM POȚI SĂ MINȚI CĂ MI-AI SPUS CEVA ÎN PRIVAT VREODATĂ?????!? Ne-am întâlnit de atâtea ori, și te bagai în seamă, fără să mă întrebi nimic. Există și martori.
 •   cumva să trimiți aceste mesaje de pe o adresă a primăriei, nu de pe e-mail-ul personal. Știi foarte bine că mailurile dedicate merg foarte prost, mai ales la primărie, dar nu asta ar fi problema sau că nu am adresă de la primărie. De câțiva ani, primești comunicatele primăriei de pe o adresă personală și nu am văzut nicio alergie pe pielea ta. Eu am vrut să te anunț, dar dacă te-a deranjat, nu e obligatoriu să-ți trimit.
 •  Mai învață limba română, în special partea cu regulile de punctuație. Cu siguranță am făcut multe greșeli în miile de articole și voi mai face. Nu sunt primul nici ultimul. Cine nu muncește nu greșeste. Dacă voi pune o virgulă greșit, nu înseamnă că nu stiu limba română. Pentru că a trebuit să scriu mailul în 2 minute, cu tot cu inserarea a vreo 70 de adrese, și telefoane la redacții, există posibilitatea ca din graba să mai apeși greșit ceva. Ai pățit și tu, dar na....Măcar eu scriu singur articolele personale.....
Dacă analizăm primele cuvinte din frazele tale, care sunt: ”Nu e nevoie, Bagă, Fă, Mai” observăm agresivitatea si pornirile dictatoriale. Plus că o frază nu se începe cu ”nu, fă”, etc...

Cristinel te iert pentru tot, că ai mințit și vei minți în continuare, pentru jigniri, pentru datoriile pe care le ai, dar mi-e greu sa iert că am pierdut câteva minute prețioase din viață, să scriu acest text. Cititorii mei sunt deștepți, văd și ei adevărul. Cifrele și faptele vorbesc!

Nu mă aștept la ceva inteligent de la tine, pentru că ai demonstrat ce poți în ultimii ani. Aștept să scrii cum că nimic nu e adevărat. Cristian, fii bărbat!


Și ca să inchiem pozitiv, pentru că suntem amândoi și D.J, îți dedic două piese: (pe repeat)

1. Onoare de la  Guess WhoȘi piesa 2, dacă vei dori vreodată sa devii blogger valoros, construiește ceva. Si uite subiectele adevărate pentru care se merită să scrii. Baftă! pentru că vei avea nevoie.


9 comentarii:

 1. Daca tot e vorba de Kristofer, k93 sau cum era, oricat e scris mai sus, nu e destul. Permite-mi sa îmi exprim o părere de cititor al blogurilor. In primul rând Kristofer nu are blog, ci doar un spatiu in care a mutat garsoniera OTV-ului, el fiind clona mult iubitului Dan Diaconescu. Începe dezvăluiri incendiare care nu mai au loc, oferă informatii naucitoare cum ca apa e uda, soarele frige. Presimt ca pe blogul lui urmează sesiunea de baluri ale bobocilor de clasa a noua, unde el la 23 de ani este de-al casei. Dupa maturitate, se încadrează perfect, ar putea sa participe si pentru un loc de mister boboc cu întârziere. Abia astept dezvaluri din culise: Socant! Castigatoarea miss boboc la colegiul X si-a pus vata in sutien. Revin cu detalii senzationale!

  RăspundețiȘtergere
 2. Bine punctat. Oricum radea lumea de el prin Bacau ma mir cum de nu a luat bucata pana acum. sau nu stim noi.

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita! Partea cu prietena si cu datoria e maxima! Il roade pizmulita rau pe baietelul Cristinel. Si chiar nu stiam cine e consilierul primarului, aici il felicit ca a stiut sa faca reclama buna!

  RăspundețiȘtergere
 4. Jos pălăria pentru acest articol George !
  Foarte bine argumentat şi cu o atitudine de 10 puncte.
  Prea mulţi arată cu degetul şi prea puţini care fac ceva.
  Să ne ajute Dumnezeu să fim aceia care facem în continuare indiferent de cei care arată cu degetul !

  RăspundețiȘtergere
 5. E cam invidios pe tine:))

  RăspundețiȘtergere
 6. George, te felicit. Eu abia acum am gasit acest articol. Sunt multe de punctat despre nataraul asta, o sa-ti povestesc vreodata intre 4 ochi alte prostii/marlanii/reactii/aventuri de-ale domnului K. Te felicit pentru atitudine si pentru ce si cum ai punctat. Sunt sigur ca puteai scrie mai detaliat, sa fi dat mai multe informatii dar vorba ta, nu-ti bate capul cu... Si nu te baga in cocina lui. Sa stea singur acolo.

  P.S.: Anonimul din acest comentariu e cel care te-a felicitat cand a aflat ca ai ajuns la primarie, ca ai facut pagina de Facebook si contul de Twitter si care ti-a spus ca poate va mai scrie cate ceva despre primarie!

  Bravo!

  RăspundețiȘtergere
 7. Despre kktrofer am si eu ceva povestiri... cum intr_o iarna a venit pe ascuns la o intalnire a pasionatilor de masini tocmai in parcarea de la parcul Hemeiusi sa faca un articol gen cum se invart baietii de bani gata si polita nu face nimic....blogerul lui peste ....

  RăspundețiȘtergere

LinkWithin