02.08.2013

Vedetele invadeaza Bacaul in acest weekend

Vineri și sămbătă (2 și 3 august) se va desfășura ce-a de a VII-a ediție a Galei premiilor muzicale Romanian Top Hits Spectacolele vor începe la ora 19.30, odată cu sosirea invitaților la covorul roșu. În cele două zile ale evenimentului vor urca pe scena din Piața Tricolorului următorii invitați:

 Andra, Marcel Pavel, Elena Gheorghe, Connect-R, Alessia, Morandi, Mike Angelo, Voltaj, Trooper, Loredana, Shaka Muv, Red Blonde, Deep Central, Xonia, Uddi, BUG Mafia, Ellie White, Amna, Directia 5, Pepe, DJ Sava, Arando Marquez, Nicole Cherry, Glance, Puya, Don Baxter, Glorya, Andrei Leonte, Gore, Mellina, That's Right, Sunrise Inc, LeeYa, Roxana Nemeș, Lara Moco, JO (Ioana Anuța) & JUJU, DJ Sava & Misha, Naguale, Saya, Kaira, Eyla, Miss Mary, IAN din Italia, precum și Carla's Dreams, Ionel Istrati & Sunstroke, din Republica Moldova.


Gala ROMANIAN TOP HITS – Music Awards 2013 va fi prezentată de
JO (Ioana Anuța), Mc NiNO, Răzvan Popescu și Flick de la Radio ZU. Anul acesta, festivalul care premiază cele mai bune producţii muzicale din ţara noastră, semnate de cele mai cunoscute vedete ale muzicii pop, rock, hip-hop, dance sau clubbing din Romania, dar și de nume noi, i-a invitat pe fani sa aleagă dintre 70 de nominalizări împărțite în 14 categorii. Pariurile pentru marii favoriţi se îndreaptă către Elena Gheorghe, Connect - R, Inna feat Carla's Dreams, Loredana, Nicole Cherry, Puya și lista poate continua.

 Voturile se închid pe 2 August. Show-ul va începe vineri, de la ora 19:30, în Piaţa Tricolorului din Bacău, acolo unde în aceste momente se asamblează ultimele elemente ale unei scene impresionante şi va debuta cu sosirea celor mai mari vedete pe covorul rosu, unde vor fi intampinate de Mc NiNO care a pregatit mai multe surprize si va incerca sa afle cat mai multe secrete.

 Anul trecut distracţia a fost la ea acasă, la fel şi ţinutele provocatoare ale starurilor care au făcut furori atât pe covorul roșu, cât și pe scenă. Peste 160 000 de spectatori au fost de față in ambele zile la ediția din 2012, iar organizatorii estimează o participare mult mai numeroasă în week-end-ul ce urmează, inclusiv din străinătate. Accesul publicului este gratuit. Eveniment recomandat de RADIO ZU, transmis de TV H & MUSIC AWARDS TV si sustinut de PRIMARIA MUNICIPIULUI BACAU. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin