13.11.2012

Proiectul„ Trucuri pentru părinți, jocuri pentru copii”

Asociația Trust Orfelinat Ungureni încheie pe 12 noiembrie proiectul “Trucuri pentru părinti, jocuri pentru copii”, derulat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Bacău, prin legea 350/2005. Proiectul a oferit părinţilor şi copiilor de pe raza Judeţului Bacău , informaţii pe teme de sănătate, educaţie şi psihologie prin
întâlniri interactive, broşuri şi pliante, puse la dispoziţie în Ambulatoriul de Specialitate Copiii şi Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău.

Prin intermediul unei game largi de activităţi ludice şi educative, programul mobil de joc contribuie la procesul de refacere a copiilor imobilizați la pat în cadrul Sectiei de Chirurgie Ortopedie Pedriatică. Rezultatele finale ale proiectului „Trucuri pentru părinti, jocuri pentru copii” au depășit așteptările: - 96 de părinți au participat la 30 de întalniri interactive, organizate în Centrul de Informare Pediatrică. La cererea părinților și cadrelor didactice, din luna septembrie, am extins acest program in școli și grădinițe. - peste 2100 de copii, internați în Secția de Chirurgie Ortopedie Pediatrică, au beneficiat de programul mobil de joc.

Asociația Trust Orfelinat Ungureni caută soluții pentru continuarea acestui proiect. Implicați-vă în proiect contactandu-ne la tel. 0744650685 sau pe email trustung@b.astral.ro. Asociația Trust Orfelinat Ungureni este o organizație nonguvernamentală, apolitică si non-profit, activă în domeniul social din octombrie 1990. La acest moment, Asociatia T.O.U. are în derulare 4 proiecte, ce vizează activităti de îngrijire, educatie, incluziune socială, îmbunătățirea actului medical.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin