24.08.2012

STEFAN BANICA la Teatrul de Vara - 30 octombrie 2012

Stefan Banica pregateste publicului sau pentru aceasta toamna o surpriza dubla: un album nou si un turneu, care va cuprinde 9 orase din tara. Artistul va sustine un concert extraordinar in Bacau, pe 30 octombrie, de la ora 19.30, la Teatrul de Vara. In cadrul turneului, Stefan Banica va prezenta atat piese de pe noul sau material discografic, cat si hituri binecunoscute, indragite si asteptate de public de fiecare data in concerte.


Noul album Stefan Banica va fi al 14-lea disc de autor din cariera artistului si se va numi “Altceva”. Albumul
nu e numit intamplator “Altceva”, ci pentru ca va fi altceva fata de material discografice lansate de Stefan Banica pana in acest moment, aducand un suflu nou, surprize si colaborari inedite, pe care le vom dezvalui in curand.

Cel mai recent cantec marca Stefan Banica, “Nu e prea tarziu”, care a fost lansat cu videoclip in luna iulie, difuzat deja la radio si pe posturile tv de specialitate, se va regasi pe noul album “Altceva”.

“Pentru mine este important contactul direct cu publicul, iar noul album, care se numeste “Altceva”, va fi promovat printr-un turneu national in lunile octombrie si noiembrie. In aceste concerte vom canta si piesele de pe noul disc, dar si cantecele consacrate, pe care publicul le asteapta. De asemenea, o parte din albumul “Altceva” se va regasi live pe scena Salii Palatului in concertele de Craciun de anul acesta. Albumul “Altceva” e un proiect mare si complex si puteti afla mai multe amanunte in curand pe pagina mea de facebook, Stefan Banica Official - http://www.facebook.com/StefanBanicaOfficial – si pe site-ul meu, www.stefanbanica.ro. Va spun doar atat: o sa fie un consum mare de energie, de-abia astept sa ne vedem!” – Stefan Banica

Stefan Banica este unul dintre cei mai iubiti si prolifici artisti din Romania, cu o cariera impresionanta, de peste 25 de ani, in muzica, teatru, film si televiziune. A sustinut pana in prezent mii de concerte, peste 220.000 de bilete fiind vandute doar la concertele sale traditionale de Craciun, pe care artistul le sustine an de an la Sala Palatului, de peste un deceniu, stabilind adevarate recorduri pentru Romania ca numar de concerte sustinute consecutiv si ca numar de spectatori.

Stefan Banica a lansat 13 discuri de autor, vandute in peste 500.000 de exemplare, premiate cu 5 discuri de aur si 2 de platina. In ultimii 10 ani, Stefan Banica este unul dintre putinii artisti romani care a lansat, cel putin o data la doi ani, un nou material discografic, un merit deloc de neglijat in conditiile in care in industria muzicala din Romania, si nu numai, albumele se produc din ce in ce mai rar pe fondul vanzarilor ce au scazut considerabil in ultimii ani, downloadarea ilegala a muzicii de pe internet devenind o obisnuinta.

Asadar, dupa lansarea noului material discografic, Stefan Banica, impreuna cu trupa sa, vor pleca intr-un turneu de promovare a celui de-al 14-lea album de autor din cariera: “Altceva”!

Turneul “Altceva”, powered by Centrum, va cuprinde urmatoarele orase:

27 octombrie - Constanta - Casa de Cultura a Sindicatelor
28 octombrie–Piatra Neamt – SalaPolivalenta
29 octombrie - Iasi – Sala Sporturilor
30 octombrie - Bacau - Teatrul de Vara
10 noiembrie - Craiova – Sala Sporturilor
11 noiembrie - Cluj - Casa de Cultura a Studentilor
12 noiembrie - Pitesti - Casa de Cultura
13 noiembrie - Brasov – Sala Sporturilor
17noiembrie - Ploiesti - Casa de Cultura

Spectacolul va incepe la ora 19:30, iar biletele vor putea fi procurate de la casa de bilete a salii de spectacol, din oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro si online de pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro.

Plurivalenţa sa artistică, palmaresul impresionant, faptul ca este compozitorul albumelor sale si producatorul propriilor spectacole, pasiunea, dăruirea şi profesionalismul in cei peste 25 de ani de carieră sunt certitudini care confirmă complexitatea lui Ştefan Bănică, unul dintre cei mai iubiţi şi respectaţi artişti români.

Categorii de pret:

VIP – 150 lei (VIP Package contine cel mai recent album Stefan Banica - "Altceva", o sapca cu logo-autograf Stefan Banica, acces backstage pentru o intalnire cu artistul, inainte de spectacol, si acces la sesiunea foto si de autografe, dupa show).

Categoria I – 100 lei

Categoria a II-a – 80 lei

Categoria a III-a – 60 lei

Un comentariu:

  1. Cat ma bucur ca vine Stefan Banica la Bacau ♥♥ e unul din artistii mei preferati !

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin