28.08.2012

Arta Urbana in Moinesti

In Moinesti (municipiul Dada), va ave loc cea de a III-a editie a evenimentului Atelier de Arta Urbana, simbata, 1 septembrie 2012.

Inițiat în 2010, proiectul Atelier de Artă Urbană este un manifest cultural încă în stare incipientă, ce se adresează iubitorilor de artă contemporană, dependentilor de miscare si de breakdance și pasionaților de fotografie, din categoria autori sau vizitatori și nu numai. Limita admisă de
vârstă este inexistentă. Fie că termini programul la serviciu, scoți câinele la plimbare, ieși cu prietena/prietenul, te-au trimis ai tăi să mai cumperi un „Secretul gustului”, uiți să mai vii acasă sau pur și simplu nu știi ce să faci, porțile Atelierului îți sunt deschise 24 de ore, timp suficient pentru eveniment și after party.

Cât despre atmosfera de la Atelierul de Artă Urbană, galeria video disponibilă pe site vorbește de la sine. În câteva cuvinte, rețeta constă în beat-urile DJ-ului, cuvintele MC-ului, performanța bboy-lor, creativitatea writerilor și susținerea publicului. Mai departe, totul devine spontan. În fiecare an e cu siguranță altfel, e mai bine decât tura trecută. Pentru că în 2012 introducem “marfă nouă” la “raft”, precum un concurs foto cu tema Orașul și Culoarea (restul le vom prezenta pe rând).
Până atunci, pregătirile sunt în toi.

Restul e simplu; cortina se ridică pe 1 septembrie - Parc Tei, municipiul Moinesti, după amiaza.

Program

11.00 Graffiti & Street Art
11.00 Expozitie Foto
15.00 Bbboying warm-up
16.00Bbboying 2v.2
21.00 After party & Open Mic cu Gluby & Tesla Cilum (Exoteric), Magnum (Sunet Sacru), Pulsar (Spasme), etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin