01.08.2012

Program prelungit la pasapoarte

În luna august programul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple se prelungeşte, având în vedere şi prezenţa în număr mare în judeţul Bacău a cetăţenilor români stabiliţi în străinătate.

Astfel, comisar de poliţie Ciobanu Florentina, şeful serviciului, în baza dispoziţiilor Prefectului judeţului
Bacău, domnul Claudiu Octavian Şerban, a dispus prelungirea programului de activitate între orele 8.30 - 20.00, zilnic, precum şi limitarea concediilor de odihnă în această perioadă a lucrătorilor serviciului de paşapoarte. A fost încheiat şi un protocol de colaborare cu Gruparea Mobilă de Jandarmi "pentru a asigura ordinea, liniştea publică şi siguranţa cetăţenilor pe perioada de aşteptare la cele 4 ghişee aflate în funcţiune, din dorinţa de a fi realizate întocmai obiectivele serviciului de eliminare şi descurajare a oricăror forme şi fapte de corupţie, de asigurare a transparenţei şi debirocratizare", după cum a declarat doamna comisar şef.

Tot pentru a veni în sprijinul cetăţenilor băcăuani, programul de audienţe al şefului acestui serviciu a fost modificat: în zilele de marţi şi joi între orele 10-12, iar pentru cazuri deosebite - zilnic.
Iar pentru a nu bloca accesul la ghişee şi programul personal al cetăţenilor, la iniţiativa doamnei comisar şef Ciobanu Florentina, funcţionează camera live ce permite cetăţenilor să urmărească pe internet evoluţia numărului de ordine, accesând link-ul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple de pe site-ul Instituţiei Prefectului - judeţul Bacău: www.prefecturabacau.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin