28.08.2012

Începe campionatul de minifotbal la Bacău și Onești

Campionatul județean de minifotbal cu ambele sale zone de la Bacău și Onești va demara pe 8 septembrie din cauza concediilor prelungite dar și a temperaturilor destul de ridicate din ultima perioadă. Echipele care nu s-au înscris încă atât la Bacău cât și la Onești mai au posibilitatea să o facă până la începutul săptămânii viitoare.

Ca în fiecare an minifotbalul băcăuan oferă multe suprize care cuprind fuziuni, echipe noi sau echipe cu tradiție
care se vor bate pentru locurile care îi califică în campionatele naționale. Astfel în această ediție în campionatul de la Onești comuna Oituz va alinia la start două echipe, în timp ce Slănic Moldova revine în fotbal după o absență de câțiva ani buni, ce-i drept de data aceasta la minifotbal, și va evolua chiar sub numele de Perla Moldovei. Pe de altă parte echipa din Gura Văii, una dintre cele mai fair-play, a fost prima echipă care și-a anunțat participarea în noua ediție de la Onești.

Campionatul de la Bacău bifează anul acesta cea de-a șaptea ediție care se anunță deja a fi una foarte disputată după o fuziune între campioana Romanului și o parte din fosta campioană a Bacăului din ediția precedentă, Victoria Bacău, care va evolua sub numele de Oz Er Golden Boys. Victoria va continua și ea în această nouă ediție de campionat, într-un alt format, în timp ce FC Coriolan, Ultra Boys sau Gim Sport vor trebui să dea piept cu noile echipe înscrise în competiție.
Anul acesta, în pauza competițională, cele mai bune echipe de la Bacău și Onești vor juca și în Super Cupa Bacăului la Minifotbal, competiție care se va desfășura în primă ediție, și care are scopul de a oferi un prilej acestora de a se pregăti mai bine în vederea meciurilor de la nivel național.

”După 7 ani de activitate în minifotbalul băcăuan îmi doresc o creștere a nivelului competiției care să ne poată aduce rezultate din ce în ce mai bune la nivel național, dar și cât mai mulți jucători selecționați la națională”, ne-a declarat Gheorghe Burleanu, președintele Asociației Județene de Minifotbal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin