04.04.2012

Spectacol de iluzionism la Diverta

iluzionsim Arena.jpgDiverta şi magicienii de la Academia de Magie le dau întâlnire copiilor într-o lume magică, mai frumoasă şi mai bună, mai veselă şi mai senină, o lume în care totul este posibil, în care toţi participanţii devin puţin magici. O lume în care magia copilăriei devine reală!  8 aprilie, ora 18.00 - Diverta din Arena Mall – Bacău.


Să nu credem însă că e floare la ureche să păcăleşti un copil. De cele mai multe ori, micuţii sunt atât de perspicace, încât nu poţi să vii cu trucuri uşoare, cărora le vor ghici „iţele”. Aşa că magicianul Andrei le pregăteşte acestora unele dintre cele mai impresionante scamatorii: dispariţii, levitaţii, magie cu animăluţe, evadări, transformări sau cititul gândurilor. Toate vor fi adaptate pe înţelesul copiilor.


Mai mult decât să uimească şi să fascineze, spectacolul de magie pentru copii are şi un rol educativ: copiii vor avea şansa să socializeze, să se implice în trucuri, să se obişnuiască să fie parteneri cu artiştii, iar frumuseţea magiei le va stimula creativitatea, atenţia, memoria, dezvăluindu-le un univers care îi va captiva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin