02.04.2012

Ce parere aveti de noile schimbari din Bacau?

Chiar ma gandeam de ce inainte de alegeri, treburile gospodaresti merg extrem de repede? Un raspuns ar fi, ca lumea uita. Cine mai tine minte ce s-a realizat acum 4 ani?

Oricum in 2 luni, Bacaul va avea alta infatisare. Centrul are alt aspect, s-au montat si bancile asa cum va anuntasem,  iar cand va inflori si natura, vom vedea ceva frumos. Probabil unii vor crede ca m-au platit sa scriu lucrurile acestea. Si spre dezamagirea mea, nu, nu m-a platit nimeni sa scriu ceea ce se vede cu ochiul liber. Chiar Sechelariu a declarat la emisiunea  sa, ca "Bacaul va arata cochet in 2 luni".

Revenind la imbunatatiri, in afara de trotuare, parcari ecologice, centrul de afaceri, etc...cred ca e prima oara cand vad mai multe tipuri de cosuri de gunoi montate prin Bacau. O premiera este si vopsirea capacelor de canal, conform functiei. (am vazut albastre, deci sunt canale de apa) Coincidenta a fost sa vad asta chiar pe strada primarului, infine....Azi am primit pe clanata usii, si o brosura despre noul spital din Bacau. Nu e rau, imi place prezentarea, dar astept sa fie gata si dupa tragem concluzii. Acusi se inaugureaza si pasajul....In concluzie, Stavarache nu sta rau. Electoral vorbind. Ce parere aveti de noile schimbari?

3 comentarii:

  1. Sunt binevenite, imi place foarte mult cum arata centrul...iar cu pasajul abia astept sa se deschida...o data mai exacta cu deschiderea pasajului stii ? multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. arata bine ....abia astept vara.

    RăspundețiȘtergere
  3. hai ca a facut si Stava cateva chestii bune

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin