28.04.2012

Inaugurare Parc Aventura Bacau

Hotelul "Magura Verde" se mandreste de astazi cu un superb parc de distractii. Padurea invecinata hotelului a fost amenajata de  specialisti in ale aventurii prin copaci. Ce la prima vedere pare simplu, iti demonstreaza contrariul si ca vei avea parte de multa adrenalina daca incerci traseele cu dificultati diferite. Azi am incercat traseul verde, de dificultate medie si  declar ca se merita!

Preturile sunt ok, avand in vedere investita, echipamentul si distractia, si variaza intre 13 si 32 de lei. Mai multe detalii aici.

Parcul dispune de 8 trasee de dificultate progresiva, fiecare participant primeste un material de securitate cu 2 carabiniere care trebuie folosite in permanenta pentru siguranta.

Fiecare nivel de dificultate este simbolizat de o culoare : 1 traseu mov pentru copii sub 8 ani, cu sistem de securitate fara manipularea carabinierelor, pentru maximum de siguranta. 1 traseu galben pentru copii de la 8 ani impliniti si pentru incepatori, nu depaseste o inaltime de 3 metrii. Traseul verde este un parcurs  mediu, unde deja ne obisnuim cu inaltimea jocurilor, nu depaseste inaltimea de 6 metri.
Cel albastru este un parcurs de dificultate medie, considerat cel mai placut; nici prea usor, nici prea greu, cat sa fie distractiv. Traseele rosu si negru cer deja forta si tehnica, avem parte de adrenalina la inaltime, cel mai inalt punct il intalnim la traseul negru, 20 de metri.

Pozele pe facebook << click

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin