20.01.2011

Gala Premiilor Comunitatii Bacauane 2011

De 10 ani Gala Premiilor Comunitatii Bacauane reprezinta cel mai important eveniment local de caritate si de recunoastere si stimulare a responsabilitatii sociale si s-a impus ca o traditie in comunitatea de afaceri, beneficiind de prezenta unor personalitati marcante ale vietii publice bacauane si nationale, ale mediului de afaceri si ale sectorului ONG.

Editia a X-a, aniversara, va avea loc pe 24 februarie 2011 si va fi una cu totul deosebita, organizatorii dorind ca aceasta editie sa fie un adevarat regal al implicarii si responsabilitatii sociale, alaturi de premianti din ultimii 10 ani, personalitati si membrii marcanti ai comunitatii bacauane.
Pentru toti cei care credem cu tarie in spiritul comunitar si de intrajutorare, Gala reprezinta o ocazie de a ne
analiza intentiile, actiunile, eforturile si rezultatele din ultimul an, si de a ne exprima aprecierea si sustinerea pentru cei mai performanti dintre cei mai buni.

In acelasi timp Gala isi propune sa colecteze fonduri pentru derularea celor cinci programe de suport comunitar ale organizatiei noastre, adresate familiilor defavorizate, batranilor singuri si suferinzi, persoanelor cu handicap din institutii si comunitatilor rurale sarace – in total peste 16.000 beneficiari din judetul Bacau in 2010.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin