09.05.2009

Demonstratie de Qwan Ki Do In Promenada Mall

Astazi 9 Mai intre orele 11:30 - 13:00 , la Promenada Mall a avut loc o demonstratie de Qwan Ki Do , arte martiale chino-vietnameze, sustinute de Clubul Bao din Bacau.Grupul de tineri a sustinut diferite demonstratii si tehnici de lupta corp la corp, separat si in grup.Cumparatorii aflati in zona s-au oprit pret de cateva minute pentru a privi sportivii in actiune.


3 poze de la eveniment



Si un scurt filmulet

9 comentarii:

  1. SUN SI EU UN PRACTICANT DE QWAN KI DO SI AM PARTICIPAT SI EU DA NU SUNT IN POZE SI IN VIDEOCLIP

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai de ce nu esti? Poate erai la baie!

    RăspundețiȘtergere
  3. ehee..uite-o si pe sor-mea pe acolo..ce tare...dak eram aman2 sigur era altceva:D

    RăspundețiȘtergere
  4. pacat ca nu suntem mediatizati cum ar trebui... bine ca kick boxing-ul si alte chestii se bucura de mai multa recunoastere decat noi.... qwan ki do : invata arta de a invinge fara sa lupti si de a convinge fara sa vorbesti....traiasca Qwan ki do-ul si clubul Bao Bacau!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu sunt un practicant de qwan ki do si am participat la demonstratia de la promenada mall. traiasca clubul bao bacau!!!!!!!!!!!1111

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna! si eu sunt practicant de QUAN-KI-DO! La clubul HONG-HA din RADAUTI. Sper sa ne intalnim la vreun stagiu cva...v-am pupat!

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna! eu am fost practicanta,dar din probeme de sanatate m.am retras. dar sincer imi pare foarte rau. adoram ce se facea acolo. pot sa spun ca e cel mai frumos lucru care mi s.a intamplat in viata; sa practic Qwan-Ki-Do!

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu sunt practicanta a clubului Bao Bacau si am participai si la acea demonstratie.Qwan Ki Do-ul e cea mai buna metoda sa te dezvolti si fizic si psihic iar colectivul e bestial! mereu impreuna la bine si la greu! Respectul meu pentru clubul Bao Bacau!

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu practic Qwan ki do si am 10 medali de anur!!!!!!!1

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin