31.05.2009

Google Earth a descoperit Insula in forma de inima

Nimeni nu a realizat forma insulei, pana ce aceasta a putut fi vazuta pe Google Earth. Nici macar proprietarul, care a fost luat prin surprindere de numarul tot mai mare de cereri de cazare pe care le primea. A aflat si de ce: destinatia perfecta pentru indragostitii din toata lumea se reducea la insula detinuta de el, pentru ca avea forma unei inimi.

Mai mult, insula deocamdata nu este locuita. Asa ca, locul este cu adevarat un refugiu pentru cuplurile care isi doresc o escapada departe de ochii lumii.

Croatia se situeaza pe locul 18 in clasamentul celor mai populare destinatii din lume.



Daca tot suntem la turism in Croatia, nu putem uita de orasul lor celebru ''Pula''

Locuitorii din Pula vor să atragă cât mai mulţi turişti, aşa că au lansat pe internet un spot publicitar în care scandează entuziaşti numele oraşului. Denumirea localităţii a început să facă înconjurul lumii, dar mai ales al României.

Pula este cel mai mare oraş din regiunea istorică Istria din Croaţia, fiind situat în partea de sud a peninsulei Istria.

Este o staţiune heliomarină cunoscută şi un important centru turistic, cunoscut pentru climatul său moderat, apele domoale, natura bine conservată dar şi pentru bogatul patrimoniu istoric şi cultural.

Iata si clipul video de promovare al orasului:



Si reclama de la Kiss Fm, care a dat excursii in orasul Pula

5 comentarii:

  1. Era necesar crezi, sa postezi si acest subiect? Mai ales dupa cel cu 1 iunie... Te distreaza subiectul, nu? ... hmm...

    RăspundețiȘtergere
  2. Singurul lucru care ma distreaza e comentariul tau! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce treaba are cu orasul Bacau?

    RăspundețiȘtergere
  4. Da nu vad unde scrie ca are treaba cu orasul Bacau. Cred ca am voie sa scriu ce vreau pe blogul meu, iar din an in pasti, ca fapt divers mai scriu si alte ciudatenii, ca doar nu-i site-ul primariei Bacau. Si tot ca fapt divers,in prima parte are legatura cu titlul site-ului , si-n a doua parte am dat exemplu cum isi promoveaza altii orasul, ca si Bacaul este oras si nu prea e promovat.Intelegi?

    RăspundețiȘtergere
  5. articolul chiar e interesant si distractiv.....dak nu va place n uva uitati si nu cititi. omu poate posta cccce vrea el pe blogul sau

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin