22.05.2009

Inaugurare Hotel President Bacau

Depre Hotel President Bacau am mai scris intr-un articol mai vechi (vezi articol) ca fiind singurul hotel de 4 stele din judetul Bacau. Ieri a avut loc taierea panglicii in fata presei si a oficialitatilor locale. Intr-adevar luxul este la el acasa. „President Hotel” are 32 de camere un apartament, toate modern utilate cu mobila din lemn masiv, plasme, aer conditionat..etc. Pretul unei camere single este de 70 de euro, double 90 si suite 150 de euro, incluzand si micul dejun. La nivelul receptiei se afla un restaurant cu 60 de locuri, la subsol se afla alt restaurant de 130 de locuri si un bar de noapte. La ultimul nivel se afla o superba terasa, dotata cu un bar ultra modern, si desigur cu o panorama deosebita.




Receptia hotelului


Restaurantul de la parter



Interior camere






Bucataria restaurantului


Barul de noapte (inca se lucra)


Restaurantul de la subsol



Terasa



30 de comentarii:

  1. Stii ce inseamna sa pui in titlu inaugurare? Sa pui poze de la inaugurare, de atunci cand s-a taiat panglica, ori eu nu vad asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci daca la tine la titlu scrie ,,Anonim'', inseamna ca esti un anonim in viata reala? ....Vezi ca n-are nicio treaba titlul intotdeauna.Iti pot da sute de exemple cu titluri, care chiar nu au treaba cu articolul. Titlul scoate in evidenta ca s-a deschis (inaugurat, ca suna mai frumos) hotelul, si articolul este la 12 ore de la inaugurare, nu la zile diferenta. Poze de la inaugurare cred ca mai sunt si pe alte site-uri. Imi place sa fiu original.Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. rumpelstilzchen23.05.2009, 21:52

    imi plac foarte mult pozele. chiar nu stiam ca s-a deschis acest hotel in bacau. pe ce adresa se afla?

    RăspundețiȘtergere
  4. Strada Ionita Sandu Sturza Nr. 11 Tel 0234/588 000

    RăspundețiȘtergere
  5. se poate veni la terasa daca nu esti cazat la hotel??????

    RăspundețiȘtergere
  6. sunt curios ,la ce preturi au,ce grad de ocupare vor avea!apropo,bai cu cada nu au?

    RăspundețiȘtergere
  7. visezi prea departe ,cele 4 stele sunt doar pe cer, unde e parcarea hotelului de 4 stele ,pe strada cu sens unic?poate la Venetia nu e nevoie de parcare ptr.masini ,fiindca acolo se circula cu gondole.

    RăspundețiȘtergere
  8. aia e verdeata?ati fost la terasa(GRADINA)de la Dumbrava? sa mergeti!!!!!!!Chiar,ce parcare au?

    RăspundețiȘtergere
  9. aveti sala de curs de max 20 pers?

    RăspundețiȘtergere
  10. am facut rezervare online pe site-ul lor,am lasat nr.de telefon dar nu am fost contactat,asa cum am fost informat!!!!!cum vor sa-si faca fideli clientii????

    RăspundețiȘtergere
  11. dap...hotel de 4 stele fara parcare e foarte ok... cum se poate numi curtea unor oameni PARCARE???? si mai ales a unui hotel de "4 STELE" ????


    asta e...in ROMANIA totul e posibil,nu?

    RăspundețiȘtergere
  12. ERATA ..
    S-AL TRANSMITI = SA-l TRANSMITI
    TAXIMETRISTU!

    RăspundețiȘtergere
  13. Am vazut acest hotel. Inafara faptului ca e nou, nimic nou. E adevarat ca ai panorama de la terasa, dar cam gri panorama.Aceasi pe care o vad si eu de la etajul 9. Deci nimic nou.
    Parcare nu are, sau cel putin nu una pentru 4 stele.M-am invartit, m-am sucit, dar tot nu am gasit decat in strada.Si cam departe de locatie.Deci nimic nou. Sa te intampine cineva cu tinuta si cu manusi, nici asa ceva nu intra in discutie. Si am fost la destule hoteluri. De altfel curatenie in camera si ca servicii e bunicel, dar nu de 4 stele.Mai are mult. Iar cand vezi o angajata a hotelului cu manichiura neingrijita, mai bine spus cu oja sarita de pe unghii,....va las pe voi sa judecati.

    RăspundețiȘtergere
  14. am fost cazata la Hotel President. Camerele single sunt inimaginabil de MICI! Intr-adevar, masina am parcat-o in strada..Cat despre micul dejun...infiorator. Iar mancarea la restaurantul de la ultimul nivel nu este la nivelul preturilor pretinse. Cam trist, doar ca in Bacau nu cred ca exista o alta varianta mai buna.

    RăspundețiȘtergere
  15. Raspuns, fara nici un interes: Vila Tosca, langa tribunal.

    RăspundețiȘtergere
  16. eu am impresia ca si la Tosca sunt camerele mici

    RăspundețiȘtergere
  17. e tare de tot!!! sunt foarte multumit de conditiile si serviciile oferite.

    RăspundețiȘtergere
  18. cultivati cartoafe in continuare si lasati hotelurile de lux k nu aveti nici o treaba.............

    RăspundețiȘtergere
  19. pentru toti care vin cu "laude" acestui hotel veniti mai intai si vedeti ce si cum e nu mai judecati dupa aparente... intelegem concurenta e mare si amenintarile ca ramaneti fara clienti e si maimare.. dar mergeti si vedeti !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Dupa parerea mea este un hotel bun.Am facut practica la bucatarie si e super igienica si curata. Dar preturile.....edevarul ca sunt cam piperate!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. e soooper mistooo....asa da domnule baciu...FRUMOOOOSS TAAAREEE....

    RăspundețiȘtergere
  22. PRESIDENT HOTEL.....FRUUMOOOOS TAAAREEEEE...

    RăspundețiȘtergere
  23. cam scumputz pt ce reprezinta el de fapt. Mancarea lasa de dorit. Raportul calitate/pret nu este ok

    RăspundețiȘtergere
  24. MINCARE DE CALITATE FOARTE INDOELNICA MAI BINE SCHIMBATI BUCATARUL !
    AM ASTEPTAT 2 ORE SA MINCAM SI DUPA 2 ORE AM PRIMIT 7 PORTII DIN CELE OPT COMANDATE , ULTIMA A VENIT DUPA O ALTA JUMATATE DE ORA ....MAI MULT MINCAREA ERA RECE !!! ASA DA RESTAURANT DE 4 STELE .... OARE CA SI PATRON CINEVA VA COMUNICA CE PROASTE SERVICII OFERITI SI CITA IMPERTINENTA DIN PARTEA UNEI ASA ZISE DOMNISOARE DIN CONDUCERE CARE A FOST CHEMATA PENTRU AI SESIZA MODUL IN CARE AM FOST SERVITI ....IN LOC DE SCUZE AM FOST TRATATI DE PARCA NI SE FACEA UN SERVICIU CA MINCAM ACOLO . RUSINE !!!! NU UITATI CA ATUNCI CIND CINEVA PLEACA NEMULTUMIT DINTR-UN LOC ACESTE LUCRURI SE TRANSMIT MAI DEPARTE LA PRIETENI SI CUNOSTIINTE SI BUNELE MANIERE AR TREBUI SA FIE CARTEA DE VIZITA LA UN RESTAURANT CU ASA PRETENTII.

    RăspundețiȘtergere
  25. foarte tare president hotel si bucataru e si mai tare il cunosc e ionut din moinesti tanar da buuun tinetio tot asa president

    RăspundețiȘtergere
  26. Am fost la terasa, servirea mi s-a parut ok, mancarea a venit destul de repede si a fost destul de buna. Preturile sunt in concordanta cu cele 4 stele ale hotelului, adica nu te poti astepta sa mananci cu 20 de lei 3 feluri de mancare:)

    RăspundețiȘtergere
  27. In conditiile in care managerul impune angajatelor sa "stea un numar" probabil asta inseamna 4 stele ....

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin