02.04.2016

Angajări la Inspectoratul de Poliție Județean Bacău

La data de 1 aprilie a.c., Inspectoratul General al Poliției Române a demarat procedura de angajare a 1900 de agenți de ordine publică, dintre care 46 de posturi prin reîncadrare, iar restul din sursă extrenă.

 Județului Bacău i-au fost alocate 106 locuri din cele scoase la concurs, în vederea completării deficitului de personal existent. Din cele 106 locuri scoase la concurs în județul Bacău, 105 sunt pentru recrutare din sursă externă, iar unul pentru reîncadrare la Postul de Poliție Gura Văii. La Inspectoratul de Poliție Județean Bacău toate posturile scoase la concurs sunt în specialitatea ordine
publică, fiind prevăzute în cadrul posturilor de poliție comunale. 

 Se pot înscrie la concurs persoanele care au peste 18 ani, sunt apte din punct de vedere medical și psihologic, au cetățenie română și domiciliul în România, sunt absolvente de liceu cu diploma de bacalaureat, posedă permis de conducere categoria B, nu au antecedente penale și au înălțimea de peste 1,60 m fete și 1,65 m băieți.

Nu se admit derogări la niciuna dintre condițiile de participare la concurs. Ficare candidat va opta la însciere pentru un singur post din cele scoase la concurs. Concursul va consta în desfășurarea următoarelor probe: - evaluarea performanțelor fizice - test scris tip grilă - interviu pentru departajare ( în cazul în care este necesară departajarea candidaților care au obținut aceeași noă finală și nu au putut fi departajați prin aplicarea celorlate criterii prevăzute de Ordinul M.A.I nr. 665/2005, cu modificările și completările ulterioare) Inscrierile se fac la sediul Inspectoratului de Poliție Județean – Serviciul Resurse Umane, până pe data de 8 aprilie a.c., în intervalul orar 08.00 -16.00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin