20.04.2016

Pelerinaj de excepţie în Bucovina şi Maramureş (P)

În preajma sărbătorilor Pascale, “Destinaţii de suflet pentru suflet”, vă conduce spre o lume a călătoriilor de poveste, alături de cei mai buni ghizi autorizaţi.

Începând cu luna Mai, organizăm un pelerinaj de excepţie în Bucovina şi Maramureş. Împreună vom parcurge un traseu deosebit, unde vom vizita faimoasa Bucovină şi Maramureşul pitoresc.
 În ţara obcinelor şi a pădurilor de nepătruns, pe meleaguri care păstrează adânc urmele trecerii a trei imperii, Dumnezeu stăpâneşte, dar nu de unul singur. În Bucovina-”Țara Fagilor”, Ştefan cel Mare şi Mihai Eminescu sunt aproape la fel de prezenţi ca scena „Judecăţii de Apoi“.În Bucovina totul este special. Din capul locului trebuie spus că Bucovina este una dintre cele mai frumoase regiuni din România şi merită vizitată. Dar ce este cu adevărat impresionant în Bucovina este ospitalitatea extrem de naturală a oamenilor. E atât de limpede că sunt sinceri atunci  când te apelează cu „dragul meu“ sau „dragii mei“!


Maramureşul este considerat de mulţi sufletul satului tipic românesc. Cu aşezãrile sale pitoreşti, dealuri înverzite şi câmpii pline de flori sãlbatice, Maramureşul concentreazã tot ceea ce înseamna viaţa la ţarã. Vizitatorii acestor meleaguri au ocazia unicã  de a se întoarce în timp, de a fi martori ai unor vremuri şi ai unei vieţi mai simple. 


Maramureşul este o destinaţie unicã, situatã în inima Europei, care a pãstrat cu mare grijã cultura, tradiţiile şi stilul de viaţã al ţãranului din vremuri trecute.
Mesteşugurile şi tradiţiile sunt transmise din generaţie în generaţie. Îmbrãcãmintea ţesutã manual este încã purtatã cu mândrie. Biserica este în continuare sufletul satului. Viaţa în Maramureş este învãluitã în mister. Vizitatorii lui strãbat pasurile montane, coboarã în vãile însufleţite, unde tradiţiile rurale se dezvãluie în faţa lor ca un muzeu ce a prins viaţã, un peisaj ce este pe placul şi celui mai capricios cãlãtor.


Dacă v-am stârnit curiozitatea, vă aşteptăm cu mare drag să pornim împreuna spre nordul României.
PERIOADA 06 – 08 MAI 2016 ( 3 zile)


ZIUA 1: Ora 05:00 plecare din parcare Stadion Municipal Bacău pe traseul: BACĂU – ROMAN –SPĂTĂREŞTI – GURA HUMORULUI – MOLDOVIŢA – IACOBENI - VATRA DORNEI (cazare)
Obiective:Mănăstirea Humor, Mănăstirea Voroneț - supranumită „Capela Sixtină a Estului”, Mănăstirea Moldovita.


ZIUA 2: Ora 07:00 După ce servim micul dejun pornim spre Maramureş pe traseul: VATRA DORNEI - BISTRIŢA – NĂSĂUD – MOISEI –VIŞEU – SIGHETU MARMAŢIEI – SĂPÂNŢA – SIGHETU MARMAŢIEI(cazare).
Obiective:Mănăstirea Moisei, Cimitirul Vesel, Mănăstirea Săpânţa Peri– Săpânţa, Memorialul Victimelor Comunismului şi al Rezistenţei - Sighetu Marmaţiei.


ZIUA 3: BâRSANA – ROZAVLEA-SĂCEL – NĂSĂUD – BISTRIŢA - VATRA DORNEI – CÎMPULUNG MOLDOVENESC – GURA HUMORULUI – ROMAN - BACĂU
Programul zilei: Participare la Sfânta Liturghie oficiată la Mănăstirea Bârsana.


TARIF: 310 LEI/PERSOANĂ


Înscrieri cu acont minim 100 RON


Servicii incluse în preţ:


• transport cu autocar clasificat INTERNAŢIONAL pentru turism;
• 2 nopţi cazare -1 noapte Vatra Dornei + 1 noapte Sighetu Marmaţiei - la hotel / pensiune 3*;
• Ghid Naţional de Tursim pe tot parcursul programului.
Nu sunt incluse:
• intrările la obiectivele turistice din program
• mesele opţionale: prânz/cină


INFORMAŢII ŞI ÎNSCRIERI LA TEL: 0751395595


Vă aşteptăm cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin