09.05.2015

Spectacol ''Magia copilariei'', cu Teatrul EXCELSIOR din Bucuresti

Ce se întâmplă când cartea vrăjilor este deschisă? Imposibilul devine posibil!!

Un dovleac galben se transformă cât ai clipi într-o trăsură de aur, scaunele încep să zboare, din eșarfele multicolore apar porumbei albi, iar minunile nu au sfârșit...




Unde au loc toate aceste năzdrăvănii? La Casa de cultura „Vasile Alecsandri”, pentru prima data in Bacau, Magia Copilăriei sau Bibbidi-bobbidi-boo, luni 18 mai, la ora 18.00.

Fiți foarte atenți, pentru că veți intra împreună cu Marele Vrăjitor, cu Spiridușul său, cu cele trei

Vrăjitoare de la Răsărit și cu Thomas, Ucenicul vrăjitor, în cea mai fantastică aventură.

Dar cine a pus la cale această fantezie muzicală, care o să vă antreneze în tot felul de escapade care mai de care mai neobișnuite?
O echipă tânără și entuziastă a Teatrului Excelsior, condusă de actorul, regizorul, scenograful și autorul acestei piese, Stelian Milu.
Distribuţia:
Marele Vrăjitor - STELIAN MILU;
Spiriduşul – ŞTEFANIA DUMITRU;
Vrăjitoarea 1 – MIHAELA COVEŞEANU / DANIELA IONIŢĂ-MARCU;
Vrăjitoarea 2 – SILVANA IONESCU;
Vrăjitoarea 3 – COSMINA DOBROTĂ;
Ucenicul Vrăjitor – MAGICIANUL ANTONIO

Regia artistică şi scenografia: STELIAN MILU
Coregrafia: FLORIN MARIŞ
În spatele giumbușlucurilor, a cascadoriilor și a înaripatelor mișcări ale actorilor, se află coregraful Florin Mariș, iar machiajul spectaculos este creația Stelei Ciciu.

Durata spectacolului: 60 min.

Scenariul:

Marele Vrăjitor al celui mai fascinant ţinut din lume, cel al copilăriei, are un Spiriduş care-i îndeplineşte toate dorinţele. Numai că cele trei Vrăjitoare din Răsărit pun la cale un complot împotriva Marelui Vrăjitor, şi-i vor aduce la palat un Ucenic cu totul aparte, pentru a-l înlocui pe Spiriduş. Ucenicul Vrăjitor va bulversa întreg universul magic, pentru că pentru întâia oară cele mai neobişnuite scamatorii şi fantezii vor deveni realitate. Vor reusi cele trei vrajitoare sa il detroneze pe Marele Vrajitor?

Gata! Faceți liniște! Se ridică încet,încet, cortina. Începe La Grande Magia! O singură dată în viață aveți prilejul să urcați în mașina timpului, în feericul ținut al lui „a fost odată ca niciodată”… Șoptiți împreună cu personajele din Magia Copilăriei: bibbidi-bobbidi-boo, bobbidi-bibbidi-boo. Orice dorință vi se va îndeplini!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin