22.05.2015

Conferința regională a comisiei pentru educație și cercetare organizata de Partidul Naţional Liberal

Bacaul si Sibiul sunt cele mai bune exemple de colaborare dintre PNL si fostul PDL, a declarat deputatul Raluca Turcan, in schemă ca viitor ministru al educației, dacă PNL ajunge la guvernare.


Sâmbătă, 16 mai 2015 a avut loc, la Centrul de Afaceri și Expoziții Bacău, Conferința regională a comisiei pentru educație și cercetare, găzduită de organizația județeană a PNLBacău. La conferință au participat: (de la stânga la dreapta) deputat Sanda Ardeleanu, conf.univ.dr. Ștefan Alexandru Băișanu – vicepreședintele comisiei pentru educație din Camera Deputaților si co-presedinte al Pnl.Suceava,  copreședinte PNL Bacău -Tudorița Lungu, deputat Raluca Turcan, deputatul Ionel Palăr tot copreședinte PNL Bacău, senatorul Dragoș Luchian,  și copreședinții comisiei pentru educație a PNL Bacau, prof.univ.dr. Radu Ababei și prof. Mariana Rosenschein. A mai fost alături si deputat Viorica Marcu.



Conferința a reunit cadre didactice, membre ale Partidului Național Liberal, din toate județele Moldovei și s-a desfășurat pe trei secțiuni: Management – moderată de profesorii Ion Balcan și Liviu Botezatu, Curriculum – moderată de prof. Camelia Stamate și Carieră didactică – moderată de profesorii Sorin Bostan și Dan Abăcioaie. Discuțiile purtate atât în plen, cât și pe secțiuni, vor fi
publicate și vor reprezenta propunerile aduse de PNL Bacău, la modificarea/ îmbunătățirea Legii Educației.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin