22.10.2012

Primăria Bacău, premiată pentru management modern

Primăria municipiului Bacău a fost premiată pentru „Management Modern în Administraţie“, în cadrul Galei „Premiilor de Excelenţă Administraţie.ro“. Dragoș Luchian, viceprimarul municipiului Bacău, a reprezentat municipalitatea băcăuană la eveniment. "Este cel de-al doilea premiu pe care-l primesc, în numele întregii echipe de de la Primăria Bacău, și care vine ca o recunoaștere a muncii noastre de fiecare
zi. 

Management modern în administrație înseamnă foarte mult, înseamnă că am găsit pârghii pentru ca activitatea să fie eficientă, iar rezultatele cât mai vizibile și în folosul întregii comunități. Management modern înseamnă să știi să cauți soluții acolo unde alții nu le găsesc, înseamnă să atragi fonduri europene, să colaborezi bine în interiorul instituției, dar, mai ales, înseamnă ca cetățeanul să petreacă timp mai puțin sau chiar deloc, la ghișee”, a declarat, după decernarea premiului, viceprimarul Dragoș Luchian.

 Festivitatea de decernare a premiilor s-a desfăşurat la Hotelul Alpin din Poiana Braşov. Organizatorii evenimentului au pus accent pe eforturile care se fac pentru dezvoltarea sistemului administraţiei publice din România și au premiat iniţiativele pozitive ale specialiştilor din administraţie şi proiectele importante ale acestora.

La eveniment au fost prezenţi numeroşi membri ai administraţiei publice centrale, reprezentanţi ai administraţiei publice locale, primari, prefecţi, preşedinţi de consilii judeţene, membri ai asociaţiilor profesionale şi ai altor instituţii publice a căror activitate este legată de cea a administraţiei publice locale. Evenimentul, organizat de portalul www.administratie.ro şi Primăria Municipiului Braşov, a fost dedicat în exclusivitate specialiştilor, autorităţilor şi profesioniştilor care îşi desfăşoară activitatea în administraţia publică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin