08.10.2012

Delegatia Clubului Economic German Moldova la Oktoberfest in Sibiu

O delegatie a Forumului Democrat al Germanilor din Romania (DFDR) sub conducerea directorului executiv, dna Anita Pavel, a vizitat Clubul Economic German Moldova cu ocazia Oktoberfestului bacauan. Ca raspuns la aceasta vizita, o delegatie a Clubului Economic German Moldova, sub conducerea dlui Ulrich Brunhuber a vizitat in perioada 28 – 30 septembrie Cibinfest – ul din Sibiu.
Cibinfest


 Cibinfest in centrul orasului Sibiu


In cadrul discutiilor purtate intre organizatorii Cibinfest, reprezentati de domnii Gabriel Tischer si Christoph Galter, si reprezentatii Clubului Economic German, s-a facut un schimb de experienta si de idei in organizarea unui Oktoberfest si a unei colaborari in anul urmator.

Din delegatia DWCM au facut parte si grupul de dans Ringelreih'n impreuna cu dna profesor coregraf Simona Baicu, care au fost invitati de catre organizatorii Cibinfest-ului sa isi prezinte programul in cadrul evenimentului. Tinerele dansatoare si dansatori au putut astfel, dupa succesul inregistrat la Oktoberfest Bacau, sa conviga si publicul sibian despre talentul lor.

MaedelsZelt

Dansatoarele grupului Ringelrei'n


Ambele prezentari de sambata dupa amiaza au fost primite cu multe aplauze de catre vizitatori. Dupa ce si-au facut treaba, tinerii s-au grabit spre numeroasele atractii, in special spre carusele, pe care le-au putut incerca gratuit. Au atarnat cu capul in jos, s-au rotit in cerc cu viteza ametitoare, au sarit in ritmul muzicii sau au vizionat un scurt film in cinema-ul 7D. Cei care nu s-au incumetat sau carora stomacul nu le-a permis aceste activitati, au avut la dispozitie si posibilitati mai putin zguduitoare.

BurschenKarussel

Baietii grupului de dans Ringelrei'n..........


MaedelsKarussel

 .............si fetele, la calatoria spectaculoasa in carusel.

Atat pentru membrii delegatiei cat si pentru tinerii dansatori, calatoria a fost o experienta agreabila si interesanta, o adevarata punte de legatura culturala intre Bacau si Sibiu.

Delegatia a fost sprijinita financiar de catre Iliana si Gabriel Geosanu de la firma Geliconf -membru DWCM si de catre dna. Mihaela Brunhuber.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin