15.10.2012

Conferinta Nationala JCI Romania 2012

Tocmai m-am intors de la Brasov, unde a avut loc Conferinta Nationala JCI Romania 2012 In calitate de reprezentant al organizatiei JCI Bacau, am fost prezent la activitatile conferintei dar si la distractiile pregatite de brasoveni.

Centrul "Reduta" a fost principalul punct de intalnire, unde, membrii organizatiei au pus tara la cale prin actiuni gen : Brasovul Dezbate, Stil si Atitudine, Public Speaking,  Teatru, Actionam Responsabil, etc.. Alte activitati s-au mai desfasurat la: Bastionul Ţesătorilor, Şcoala Română de Afaceri, Liceul "Andrei Saguna" si Patinoarul Olimpic Brasov, unde ne-am distrat pe cinste cu o competitie de Curling.

Invitati speciali au fost JCI- Chisinau si  Filipe Carrera, trainer internaţional JCI şi consultant, cu o experienţă bogată ca speaker, fiind invitat să vorbească despre antreprenoriat în peste 25 de ţări din întreaga lume, printre care şi în Romania.

Printre proiectele de baza ale JCI-ului se afla "Actionam Responsabil" , "Tineri Anreprenori de Succes" si E.H.R. – Antreprenoriat pentru resurse umane
 

Pozele pe facebook  << click
Mai multe detalii pe Inima Romaniei 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin