23.10.2012

Anatol Basarab a revenit in Bacau

Celebrul numerolog si psiholog Anatol Basarab a revenit in Bacau. Dupa succesul pe care l-a avut la cursul de numerologie din primavara, a revenit cu un nou curs de parapsihologie ( psihotehnologii moderne pentru dezvoltarea personala si spirituala)


Densitatea temelor abordate este aproape exhaustiva pentru domeniu.Tot ceea ce veti invata va va fi arma si scut in viata : de la modalitati de calcul, interpretare si valorificare a matricei psiho-energo-informationale la
modalitatile de corelare a celor trei nivele ale realitatii, de la modalitati de identificare a graficului energetic al fiecarui an pana la recomandari concrete de folosire a rezultatelor obtinute in scopul slefuirii tuturor fatetelor bunastarii personale, de la identificarea treptelor pe care trebuie sa le urcam pe scara fericirii pana la tema atat de controversata a manipularii si modelarii realitatii prin numerologie.
Si acestea sunt doar varful icebergului informational care va va fi prezentat la curs.



3 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Daca citesti cu atentie articolul afli cine e tipul....si scrie chiar la inceput...iar daca nu ti se pare suficienta informatia scrie numele lui pe google, dar se intelege ca e psiholog si numerolog!!!!!

      Ștergere
  2. a explicat Inima Bacaului in articol cine e !!!!! dah! :))))

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin