03.02.2017

Seara de arta oferita de seniorii FSC

Vernisajul a avut loc marti 31 ianuarie 2017, incepand cu ora 17:00, la Cafe duTheatre.

Talentul si creativitatea nu au varsta! Daca stii sa-ti pastrezi sufletul tanar, poti descoperi la orice varsta talente nebanuite pana atunci. Calauziti de aceste principii seniorii FSC, membri ai clubului de pictura din  cadrul  Centrului de   zi Dr. Stefan   Ciobanu, au invitat  bacauanii  la un  inedit  vernisaj de pictura, ce a cuprins cele mai reusite creatii ale lor din ultimii trei ani.

Galeria FOTO PE FACEBOOK << CLICK

 Evenimentul si-a propus sa arate ca talentul nu are varsta, iar persoanele varstnice sunt persoane active, creative si reprezinta o sursa inepuizabila de inspiratie si intelepciune. Deasemenea evenimentul a comemorat trecerea in nefiinta, la finele anului trecut a pictorului Toader Barbierul, creatorul si mentorul timp de mai multi ani al clubului de pictura al seniorilor FSC.

 

Seara a cuprins si alte momente placute, cum ar fi un mini concert de pian sustinut de o tanara bacauanca extrem de talentata. Rebeca Cojan a impresionat si in trecut la diverse evenimente ale FSC, ultima aparitie in care s-a facut remarcata fiind chiar la Gala Premiilor Comunitatii Bacauane din 2016 cand a acompaniat-o excelent pe soprana Gabriela Istoc.

Alte surprize au fost pregatite si de clubul gospodinelor de la Centrul Dr. Stefan Ciobanu, care au dat o mana de ajutor colegilor de la clubul de pictura, pregatind dulciuri de casa si limonada proaspata cu ghimbir, ca tratatie pentru invitati, din partea casei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin