23.02.2017

Noul șef de la Poliția Locală la raport

La evenimentul organizat la Centrul de Afaceri si Expozitii au participat, alături de reprezentanți și efective ale Poliției Locale a Municipiului Bacău și primarul municipiului Bacău, reprezentanții Poliției Municipale Bacău, Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență “Maior Constantin Ene”, Grupării de Jandarmi Mobilă “Alexandru cel Bun” Bacău, Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău “Ștefan cel Mare”, precum și reprezentanții Serviciului de Telecomunicații Speciale Bacău.

 Evenimentul a fost unul cu dublă semnificație, de bilanț și de nou început, conducerea Poliției Locale a Muncipiului Bacău fiind preluată de către directorul executivinterimar, col.(r.) Constantin-Florin Ene.

Deficitare până la acest moment, comunicarea și bună relaționare cu cetățenii, respectarea și punerea în aplicare strictă a legii, constituie și principalele deziderate ale noii conduceri a Poliției Locale a Municipiului Bacău.

“Activitatea polițistului local este permanentă și cu impact direct asupra tuturor membrilor comunității noastre. Pentru a oferi un serviciu public profesionist este necesară o bună relaţionare și comunicare cu cetăţenii, promptitudine la solicitările acestora şi, nu în ultimul rând, imparţialitate în luarea măsurilor și respectarea strictă a legii. Poliţia Locală a
Municipiului Bacău trebuie să asigure un serviciu public de calitate și acesta este principalul obiectiv pe care mi l-am propus.”, a subliniat directorul executiv interimar al Poliției Locale a Municipiului Bacău, col.(r.) Constantin-Florin Ene.

“Îmi doresc ca polițistul local să fie primul om la care apelează cu încredere băcăuanii.”, a conchis primarul Cosmin Necula.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin